Sport

Komentari 11

'Neymar je šup*ina dana. A za to vrijeme predsjednik šuti...'

'Neymar je šup*ina dana. A za to vrijeme predsjednik šuti...'

Brazilski odvjetnik za ljudska prava Augusta de Arrude Botelha oglasio se na društvenim mrežama povodom Neymarovog petodnevnog tuluma koji broji 500 uzvanika. Obrušio se i na Bolsonara

Brazilski nogometaš odlučio je usred pandemije korona virusa napraviti podzemni disko u vili, a na tulum koji je počeo u petak i traje do utorka, pozvao je 500 ljudi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Neymar

Zadnja stvar o kojoj brine je više od 700 tisuća zaraženih u Brazilu i u ovome trenutku je to jedna od pogođenijih zemalja u svijetu. 

Neymara pandemija nije spriječila da organizira korona party za vrijeme blagdana u svojoj velebnoj vili u Rio de Janeiru.
Igrač PSG-a za svoje je goste osigurao baš sve, od hrane, pića i pjevača.

Iako je naredio da se svima oduzmu mobiteli na ulasku u disko kako ne bi procurile eksplicitne fotografije na društvenim mrežama, kritike su počele stizati na račun Neymarovih Instagram objava.

Najžešću kritiku dobio je od poznatog odvjetnika za ljudska prava iz Brazila, Augusta de Arrude Botelha.

"Trofej za idiota dana ide Neymaru i njegovom petodnevnom tulumu. A nije se proslavio ni predsjednik Bolsonaro koji cijelo vrijeme šuti. Zapamtite, on je šup*ina dana", napisao je Botelha na Twitteru, a objavu je lajkalo preko 11 tisuća ljudi. 

 

Najčitaniji članci