To je to što me zanima!

'Neymar je voljan pregovarati s Realom oko prelaska u Madrid'

Zamislite samo kakvu bi pompu izazvao ovaj transfer. Navijači Barcelone ni dan danas nisu oprostili Luisu Figu kada je prešao iz njihovog tabora u 'kraljevski', a sigurno je da ne bi ni Neymaru
Vidi originalni članak

Barcelonina zvijezda i sljedeći potencijalni osvajač Zlatne lopte Neymar voljan je pregovarati s Real Madridom oko mogućeg prelaska u redove 'kraljeva' unatoč činjenici da trenutačno pregovara s Barcelonom oko novog ugovora, piše Globoesporte, a prenosi Marca.

Brazilčev ugovor s Kataloncima istječe 2018. godine, a još uvijek nije potpisao produljenje istoga. Povezivalo ga se s mnogim klubovima, ponajviše s PSG-om i Manchester Unitedom, ali čini se kako Neymar više preferira ostanak u Španjolskoj.

Zamislite samo kakvu bi pompu izazvao ovaj transfer. Navijači Barcelone ni dan danas nisu oprostili Luisu Figu kada je prešao iz njihovog tabora u 'kraljevski', a sigurno je da ne bi ni Neymaru. Trenutačno i nije najjasnije želi li Neymar otići iz Barcelone ili izvršiti pritisak na nju. No činjenica je da Barcelona negdje 'kaska' jer je i Sergio Busquets u istoj situaciji kao i krilni napadač - još uvijek nije produžio ugovor i raščistio budućnost.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Mauro_Icardi17 21.05.2016.

    A Neya lukavca samo da je što više love pa makar se morao služiti i ovakvim stvarima haha...

  • Tutic Alvin 20.05.2016.

    sta kaze...marca prenosi....pametnom dosta

  • sve u 16 20.05.2016.

    boli njih klinac za barcom i navijacima,sto to figu znaci u zivotu...???bas nista,uzeo je love brdo,zasluzeno i zaboli ga kao sto bi i mene bolio

Komentiraj...
Vidi sve komentare