To je to što me zanima!

Neymar: Ma gdje je ta Bosna? Dat ćemo im osam "komada"

Čitali su mi njihove izjave na koje sam se nasmijao. Najdalje je išao Neymar. Pitao je gdje je ta Bosna i dodao kako će nam uvaliti osam 'komada', rekao je golman BiH
Vidi originalni članak

Večeras u 20 sati Bosna i Hercegovina će s Brazilom odigrati u Švicarskoj prijateljsku utakmicu. Bosanci su naravno 'nabrijani' na reprezentaciju koja je sinonim za nogomet. S druge strane Brazilci vjerojatno nisu ni čuli za ijednog igrača Bosne, eventualno za Džeku. 

- Ne igra se svaki dan protiv Brazila. Svi im se veselimo - rekao je Ibrahim Šehić, golman turskog Mersina za scsport.ba pa dodao kako je istina da će ih sedma reprezentacija svijeta po Fifinom renkingu sigurno podcijeniti.

- U svlačionici Mersina je nekoliko Brazilaca. Čitali su mi njihove izjave za medije na koje sam se nasmijao. Najdalje je otišao Neymar. Pitao je gdje je ta Bosna i rekao kako će nam uvaliti osam 'komada'.

Idi na 24sata

Komentari 158

  • AnelVakufac 02.03.2012.

    neymarrrrrr pa zar si opce igraooooo ljepotaneeeeee.....jaci ti je jezik od znanjaaa

  • alen bosanac 01.03.2012.

    ravnebrcko nisu nas ponizili jer smo jaki jesi vidio hahahaaha a igrali smo sa jakim ekipama uvijek u kvalifikacijama a sto se tice turske i hrvatske neki vole tursku i imaju pravo da je vole a sto se tice mene ja volim tursku a drago mi je i hrvati kad igraju i pobjeduju pratim njihove utakmice i vjeruj mi za jedno 10 godina da cemo se oporaviti od ovih jeb...ratova i da ce balkanci biti najaci u sportuuuuuuuuuu ko sto smo nekad biliiiiii

  • templar73 01.03.2012.

    Gdje mu je sad tih osam komada:-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare