To je to što me zanima!

Neymar: Nadam se da ćemo Messi i ja biti dobar tandem...

Još imam leptiriće u trbuhu. Bit će pravi san igrati s Messijem, Xavijem, Iniestom..., rekao je mladi brazilski napadač, Neymar, koji će uskoro potpisati za Barcelonu...
Vidi originalni članak

Brazilska zvijezda, Neymar, uskoro će staviti potpis na ugovor s Barcelonom. Kaže da mu je bilo teško otići iz Santosa u kojem je proveo devet sezona, ali da je sretan što će igrati za tako veliki klub. 

- Još imam leptiriće u trbuhu. Bit će pravi san igrati s Messijem, Xavijem, Iniestom... Nadam se da ćemo Messi i ja biti dobar tandem - rekao je Neymar koji je bio na predstavljanju novih kopački Nike Hypervenom.

Neymar je predstavljao nove kopačke koje će nositi sljedeće sezone, a pričao je i o Kupu konfederacija i Brazilu.

- Dat ću sve od sebe da pomognem svojoj reprezentaciji, nije bitno hoće li to biti golovima, asistencijama ili uklizavanjima. Moramo skupiti glave, imamo talentiranih igrača koji mogu odvesti Brazil na vrh - rekao je Neymar.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • domothebeast 29.05.2013.

    Svako dobro bosno i hercegovino!

  • pacovikozec 29.05.2013.

    moje je misljenje da se neymar nece snaci u barci,on nije igrac njihovog sistema i njihove filozofije,uostalom brazilac je i zna se da voli solirat a i svi znamo kako se brazilci pocnu ponasat u europi,nadam se da grijesim ali zivi bili pa vidili

  • Ivan cro_1 29.05.2013.

    po svemu sudeći ribali bi biti najjači tandem međutim triba pričekati da vidimo kako će se prilagoditi totalno drukčijem nogometu. ja se nadam da mu neće tribati dugo! sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare