To je to što me zanima!

'Neymar odlazi? Ma, vjerujte, to vam je samo medijska igra'

Iako glasine o transferu brazilske zvijezde Neymara u Real Madrid ne prestaju kružiti po medijima, njegovi suigrači vjeruju da će ga gledati na Parku prinčeva i sljedeće sezone
Vidi originalni članak

Neymarov suigrač Javier Pastore vjeruje da su glasine koje povezuju Brazilca s Madridom samo dio medijske igre i da njegova budućnost leži u Paris Saint-Germainu.

Brazilac je navodno veoma nesretan u Parizu i spreman je otići nakon što je tamo proveo tek jednu sezonu. Povratak u Barcelonu, iz koje je otišao u transferu vrijednom 222 milijuna eura, također se spominje kao opcija.

VIDEO: NOVI NEYMAROV 'NASTUP' Stajao ih je 222 milijuna eura, a pleše sa slomljenom nogom!

Pastore je, međutim, ponovio komentare suigrača Marquinhosa iz siječnja, koji je rekao da mediji manipuliraju pričama koje povezuju Neymara s Real Madridom.

- Mislim da neće otići - rekao je Pastore za španjolski radio Onda Cero - vidim to više kao medijsku igru nego njegovu stvarnu želju.

- Kada je Neymar došao [u PSG] bio je vrlo entuzijastičan. Ovaj klub još uvijek nije kao Barcelona i nije isto igrati u Španjolskoj i na ovim [francuskim} stadionima.

NEY-MONEY Bahati Brazilac ucjenjuje klub: Povećajte mi plaću ili odlazim!

Iako Pastore vjeruje da će Neymar nastaviti igrati za PSG i sljedeće sezone, Argentinac osjeća kako bi on mogao otići s obzirom da pod trenerom Emeryjem igra sporednu ulogu.

- Shvaćam da se moja priča u Parizu bliži kraju. Vidjet ćemo što mi nosi budućnost. Ugovor mi traje još godinu dana.

- Nemam još nikakvih ideja. Ne znam kako će završiti. Bit ću fokusiran na kraj ove sezone da uspješno završimo ovu godinu. Moramo pokušati osvojiti ligu i kup.

- Naravno da je Španjolska opcija zbog jezika i načina igre.

Suigrač iz PSG-a Angel Di Maria sugerirao je da bi u klubu sljedeće sezone moglo biti velikih promjena, a kolega branič Thomas Meunier rekao je novinarima da očekuje da će Emery otići.

ŠPANJOLAC MIJENJA ŠPANJOLCA Emery pred otkazom: Luis Enrique novi trener PSG-a?

Nakon što je PSG ispao iz Lige prvaka od Reala u osmini finala, trener Unai Emery pod velikim je pritiskom, unatoč uspjesima u domaćem prvenstvu. Pastore se slaže sa svojim suigračem u vezi trenerove sudbine.

- Mislim da će to biti sezona puna promjena. Ove sezone došao je {sportski direktor Antero] Henrique i nije mogao napraviti što je htio, trebao je vremena da upozna tim. 

- Bit će promjena. Mnogi igrači su pod ugovorima koji ističu, klub mora početi odlučivati što napraviti s tim igračima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dennyy 26.03.2018.

    Mos mislit.. ako si je ovaj zacrto u glavo da odlazi, otici ce i nece birati nacine.. a to sto njegovi sugiraci demantiraju te vijesti, ne znaci nista.. i Barcini igraci su isto govorili, kako nema sanse da odlazi, a onda tjedan kasnije, Neymar potvrdjuje odlazak

  • prcko vitamincic 25.03.2018.

    Ne treba Neymar Realu kad su već doveli Letvicu mudrog!

  • deda52 25.03.2018.

    Ako ovako vlasnici PSG -a nastave neće osvojiti LP nikada pa niti onda. Sve je to neozbiljno, ulupati pare u dva igrača, a svjestan si ili možda nisi da liga nije konkurentna, utakmice izgledaju kao trening. Možeš proći grupnu fazu LP što moraš sa tim igračima, a onda naletiš na prave momčadi i ispadaš. Ako im ode Neymar neće se dugo zadržati niti Mbappe, pa može šeiku dop....ti i dignuti sidro te kupiti neki drugi klub, a PSG se vratiti u prosječan klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare