To je to što me zanima!

Neymar siguran: 'Želim igrati i biti šampion, Mundijal je moj!'

Neymar je zbog ozljede već tri mjeseca van terena, ali siguran je da će biti spreman za Svjetsko prvenstvo. Samopouzdanja mu definitivno ne manjka i misli da može s repkom do kraja
Vidi originalni članak

Brazilac Neymar (26) izvan terena je još od 25. veljače, kada mu je na utakmici s Marseilleom napukla kost u stopalu. Medije svakodnevno preplavljuju vijesti o njegovom ubrzanom oporavku, a i sam je siguran da će biti spreman za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, koje počinje za nepunih mjesec dana. 

Ali, nije stao samo na tome, nego je u intervjuu za brazilske medije izjavio da je siguran da će upravo on s reprezentacijom obilježiti ovo prvenstvo:

- Mundijal je najveći sportski događaj na svijetu, želim igrati tamo i biti šampion. Svjetsko prvenstvo mora biti moje. Najveći užitak mi je biti na terenu.

Neymar je zbog ozljede propustio dobar dio drugog dijela sezone za PSG, a iako se nagađalo da bi se na teren mogao vratili prije kraja sezone, izgleda da će se to dogoditi tek s reprezentacijom u prijateljskom susretu protiv - Hrvatske.

VRAĆA SE NAKON OZLJEDE Vatreni, čuvajte se: Neymar će na teren baš protiv - Hrvatske

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Tite ga je uvrstio na popis za Rusiju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Allmin 20.05.2018.

    Osvojit ce ga jedan od najboljih igrača je neznam sta ovi oišu ako toliko mrzite neymar nemojte ic gledat vijesti o njega ..😣

  • vučko SL 18.05.2018.

    Nije to više brazil za kojeg smo svi navijali i svima su bili dragi, sad su sve manekeni od 50 kg koji padaju po terenu sami od sebe i plaču na svaki dodir. Nema više "tenkova" Cafu -a R. Carlos., Emerson, Ronaldinho, Ronaldo, Kaka da ne nabrajam ostale ikone zbog kojih smo voljeli repku Brazila

  • Exterminator 18.05.2018.

    Definitivno najdraža na prošlom SP mi je bila ona kada je Brazil izgubio od Njemačke 7 : 1 ... šteta nekad su bili reprezentacija koju sam obožavao gledati ali su nam se svima zamjerili nakon one isforsirane pobjede u otvorenju protiv nas a glavni protagonist je bio upravo Neymar ...neznam zašto ali svi njihovi super igrači imaju problem u glavama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare