To je to što me zanima!

Neymar šou: Snimka mu uzela penal, pobjedu slavio u suzama

Mučio se Brazil do 91. minute, sve dok Coutinho nije zabio za vodstvo. Sedam minuta kasnije, duboko u sudačkoj nadoknadi, pogodio je i Neymar za konačnih 2-0. Za Neymara je ovo bila emotivna utakmica
Vidi originalni članak

Tek što se vratio nakon višemjesečne pauze zbog ozljede, Neymar proživljava nove stresne trenutke. Može se reći kako je Brazil na 'njegovim leđima' jer im je to najbolji igrač, međutim, najskuplji igrač svih vremena nije u najboljoj formi što je i logično.

U teškoj pobjedi nad Kostarikom 2-0, ostvarenoj tek u sudačkoj nadoknadi, Neymar je imao svoj šou.

SP 2018. Velika drama: Brazil u sudačkoj nadoknadi slomio Kostariku...

U 78. minuti izborio je penal, a Kuipers je pao na tu glumu i dosudio najstrožu kaznu. Nakon žustrih protesta igrača Kostarike, sudac je otišao pregledati usporenu snimku, a onda je promijenio svoju odluku.

Mučio se Brazil do 91. minute, sve dok Coutinho nije zabio za vodstvo. Sedam minuta kasnije, duboko u sudačkoj nadoknadi, pogodio je i Neymar za konačnih 2-0. 

Za njega je to bilo vrlo emotivno, stavio je ruke na lice i počeo plakati od sreće...

Podsjećamo, Brazilac je imao problema s ozljedom i uoči Kostarike.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 17

  • tuna111 23.06.2018.

    Ma lik je car, ima svojih musica, ali cim su poveli odmah uzima loptu da pravi show program. Malo radosti za nas gledatelje.

  • burek. 23.06.2018.

    barem ga ima na terenu i bori se

  • nijetebriga 22.06.2018.

    Et vidis kakav covjek postat moze kad mu slava i novac udare u glavu..Prvo Messi pa ovaj, Neymar.. ovakvim pristupima i nastupanjem sigurno nece simpatizere pridobiti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare