To je to što me zanima!

Neymara čeka brutalna kazna: Pauzirat će sedam utakmica!?

LFP tek mora ustvrditi sve činjenice i objelodaniti kaznu do srijede, ali u svakom slučaju Neymar će teško do kraja rujna opet na zeleni teren jer mu prijeti i sedam utakmica hlađenja
Vidi originalni članak

Pet crvenih kartona u svega dvije minute, ukupno 14 žutih... Rekao bi čovjek da su igrali ligaši iz seoskih liga, a ne "finjaci" iz vrha francuskog nogometa PSG i Marseille (0-1).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoje prste u svemu definitivno je imao glavni sudac Jeremy Brisard koji je svojim kriterijem samo potpirivao vatru, a koja je eruptirala na samom kraju. Brisard nije kaznio Di Marijino pljuvanje i isprva je propustio Neymaru dati drugi žuti karton u samoj završnici utakmice, netom prije tučnjave, kada se nastavilo koškanje.

VIDEO: NEVIĐEN KAOS Tučnjava na derbiju Marseillea i PSG-a: Neymar udario igrača šakom, čak pet crvenih u minuti

Prvo se Paredes zaledio na sunarodnjaka Benedetta, a sve pretvorilo u sveopću tučnjavu pa je sudac redom isključivao Paredesa, Benedetta, Kurzawu, Amavija, a naposljetku i Neymara, koji je šakom udario Marseilleova Gonzaleza u zatiljak. I zbog toga bi mogao na hlađenje čak sedam utakmica!

LFP tek mora ustvrditi sve činjenice i objelodaniti kaznu do srijede, ali u svakom slučaju Brazilac će teško do kraja rujna opet na zeleni teren. Uz sve to, nakon utakmice vruće je glave na Twitteru napisao:

- Žao mi je samo što nisam udario u lice tu šup*inu.

VIDEO: NAZVAO GA MAJMUNOM?! Neymar: Žao mi je samo što tu šu*činu nisam udario u lice!

PSG-ova zvijezda optužila je Gonzaleza za rasističke uvrede. I ispotavi li se da je sve točno, ovaj bi mogao dobiti i deset utakmica kazne.

- VAR je lako uhvatio moju "agresiju". Sad želim vidjeti sliku rasista kako mi govori: "Majmune, kur*in sine!". To želim vidjeti! Napravim fintu, kaznite me. Isključite me za šamar. A što je s njima? Što onda?

Gonzalez mu je vrlo brzo odgovorio:

- Nema mjesta rasizmu. Moja je karijera čista, imam puno (tamnoputih) suigrača i prijatelja s kojima se svakodnevno družim. Ponekad treba znati podnijeti poraz i prihvatiti ga na terenu.

Pa se opet javio Neymar...

- Ti nisi čovjek koji priznaje pogrešku. Porazi su dio sporta, ali s vrijeđanjem i rasizmom ne slažem se. Ne poštujem te! Nemaš karaktera! Priznaj što si rekao, brate! Budi čovjek, dečko! Rasistu!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nazi_war_machine666 15.09.2020.

    nikad nije rasizam bio gori od fizičkog napada.... ako te vrijeđao nisi ga smio udariti. i tu je kraj priče..suspenzija i hlađenje..

  • KimboSlice 15.09.2020.

    Njemu to ionako paše da se može zajebuckati sa frendićima

  • 15.09.2020.

    Loša izlika za poraz klaune 🤡

Komentiraj...
Vidi sve komentare