To je to što me zanima!

Nezadovoljni Carlos Tevez pregovara s Real Madridom

Kraljevski klub navodno mu nudi oko 3,5 milijuna eura na godinu i 25-godišnji Argentinac će na ljeto vjerojatno napustiti Manchester United
Vidi originalni članak

Prema pisanju talijanskog dnevnika Corriere dello Sporta, uprava Real Madrida započela je pregovore oko otkupa ugovora argentinskog nogometaša Manchester Uniteda Carlosa Teveza.
Menadžerska agencija MSI polaže prava na Argentinca, a dosad se nikako nije uspjevala dogovoriti s upravom “crvenih vragova” oko otkupa njegovog ugovora, te su se u kontekstu transfera spominjali brojni ugledni talijanski i španjolski klubovi poput Intera i Real Madrida.
Kako je rok za otkup Tevezovog ugovora bio 1. siječnja, a Manchester se nije odlučio na taj potez, Argentinac bi na kraju sezone lako mogao napustiti Old Trafford.
Corriere navodi da je Real kontaktirao Tevezovog agenta Kiu Joorabchiana, te da mu je spreman ponuditi 3.5 milijuna eura za četverogodišnji ugovor, a da bi kompletan transfer bio “težak” 35 milijuna eura.
Iako se ne isključuje ni mogućnost da Tevez ostane u Manchesteru, opcija njegovog napuštanja kluba trenutno se čini puno izglednijom jer ove sezone je izgubio mjesto u početnom sastavu od Dimitra Berbatova i nije zadovoljan svojom minutažom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Trollaš_me 15.02.2009.

    dajte ljudi pa sta je vama, pa da otidje u real igo bi cijelo vrijeme, evo i postave casillas---rammos-pepe-canavaro-heinze---ronaldo-sneider-robben---raul---huntelar-tevez kaj vam sad u nije jasno??????????\'

  • Liquid 15.02.2009.

    Real je već uništio Huntelara koji hoće šo prije iz njega. Sumnajm da će ga Ferguson lako pustiti, jer je borac, a takve igrače uvijek traži.

  • sila nebeska 15.02.2009.

    neće se on najbolje snaći u španiji pogotovo u realu

Komentiraj...
Vidi sve komentare