To je to što me zanima!

Nezadovoljni su: Adebayor i Chicharito traže novi izazov?

Iako je do zimskog prijelaznog roka ostalo više od dva mjeseca već su počele špekulacije oko transfera igrača koji nisu zadovoljni u svojim sadašnjim klubovima
Vidi originalni članak

Emmanuel Adebayor, koji je prije samo dva mjeseca kompletirao transfer u Tottenham, u zimskom prijelaznom roku vrlo vjerojatno će napustiti klub. Naime, 28-godišnji Togoanac ne vjeruje da ima budućnost u Spursima dok god je trener Portugalac Andre Villas-Boas.

Adebayor nije počeo nijednu utakmicu ove sezone u početnoj postavi, a na travnjaku je proveo samo 82 minute.

Prošle sezone Togoanac je bio u Tottenhamu na posudbi iz Manchester Cityja i u 32 nastupa zabio je 17 golova, ali sad se situacija drastično promjenila.

- Adebayor želi igrati i stvarno se nadao da će igrati protiv Chelseaja. Kako je opet bio na klupi, shvatio je da je najbolje napustiti klub - rekao je neimenovani izvor s White Hart Lanea.

Još jedan napadač bit će vruća roba ove zime. Riječ je o igraču Manchester Uniteda Javieru Hernandezu, koji je također nezadovoljan minutažom na Old Traffordu i želi promjenu sredine.

Za njega su interes pokazali Fiorentina i Atletico Madrid, a za vjerovati je da ga sir Alex Ferguson neće pustiti za manje od 12 milijuna funti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ak1990 22.10.2012.

    mozda ih kupi Volpi pa dodju u rijeku :D

  • Valente7 22.10.2012.

    Za Adebayora mi nije uopće žao. Šta mu je falilo u Arsenalu?!? Sad je u manjem klubu i još ne igra!

  • chicharito14 22.10.2012.

    Chicharito + novac za Falcaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare