To je to što me zanima!

NFL zvijezda iznijela prijedlog, novinarka brutalno odgovorila

Jackson Mahomes optužen je za silovanje, a prijeti mu nekoliko godina zatvora. Njegov brat Patrick uspješniji je u životu, ali brat mu stvara dosta problema u životu
Vidi originalni članak

Patrick Mahomes (27) velika je NFL zvijezda. Aktualni prvak s Kansas City Chiefsima često se zna naći u središtu javnosti, ponajviše zahljajući svom mlađem bratu Jacksonu (23). Mahomes mlađi je optužen za silovanje 40-godišnje žene i prijeti mu zatvor.

SUPER BOWL 57 Kansas City Chiefsi i čudesni Mahomes osvojili Super Bowl!

Patrick se s druge strani često voli oglašavati na društvenim mrežama i komentirati aktualne situacije u svijetu sporta. Tako je prije nekoliko dana poručio NHL momčadi Arizona Coyotesima da bi im najbolje bilo da prijeđu u Kansas City nakon što im je odbijen zahtjev da se gradi nova dvorana od 2,3 milijarde dolara.

EAGLES VS. CHIEFS Spektakl koji ruši rekorde: Za ulaznice do 400 tisuća $, pojest će se 1,45 milijardi pilećih krilca

- Kansas City Coyotes zvuči dosta dobro. Što mislite u NHL-u? - poručio je quarterback Chiefsa.

Dobio je žestok odgovor novinarke Makayle Perkins. Ona je trenutačno administratorica društvenih mreža za Phoenix Sports i prati sve momčadi iz Arizone.

- Možda bi se trebao više fokusirati na izvlačenje mlađeg brata iz zatvora i manje brinuti o našoj NHL momčadi - odbrusila mu je.

Zbog tog je poteza stekla veliku popularnost.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare