Obavijesti

Sport

Komentari 52

Kansas City Chiefsi i čudesni Mahomes osvojili Super Bowl!

Kansas City Chiefsi i čudesni Mahomes osvojili Super Bowl!
2

Nikada u povijesti Super Bowla niti jedna momčad nije osvojila tako puno poena i - izgubila. No to se dogodilo Philadelphiji Eaglesima koji su predvođeni Jalenom Hurtsom postigli 35 poena i - izgubili...

Kansas City Chiefs osvajači su 57. Super Bowla. Kakva utakmica u Phoenixu! Patrick Mahomes je u nevjerojatnoj završnici stigao do druge Super Bowl titule. Bio je to vrlo otvoren dvoboj u kojem su Chiefsi na koncu slavili s 38-35. Kansas je do velike pobjede stigao osam sekundi prije kraja uspješnim "field goalom" Harrisona Butkera.

Pokretanje videa...

01:11

No i Eaglesi su bili sjajni. Jalen Hurts odigrao je sjajnu utakmicu, protiv Chiefsa imao tri touchdowna probijanjem, te još jedan bacanjem. Ali to nije bilo dovoljno. Ne za razigranog Patricka Mahomesa koji je podbacio u prvom poluvremenu (imao samo 89 jardi bacanjem), ali onda oduševio nastupom u drugom dijelu. I s tri TD dodavanja odveo Chiefse do velikog naslova. Na kraju i proglašen MVP-jem 57. Super Bowla.

Istina, Eaglesi će biti jako razočarani, posebice nekim sudačkim odlukama u samoj završnici dvoboja. Kako misle, presudio im je jedan nepostojeći prekršaj (holding) koji je doveo Chiefse na korak do njihove "touchdown" zone. I konačnog "field goala" Harrisona Butkera koji nije imao milosti... 

NFL: Super Bowl LVII-Kansas City Chiefs vs Philadelphia Eagles

Nikada u povijesti Super Bowla niti jedna momčad nije osvojila toliko bodova i - izgubila. No to se ovoga puta dogodilo Philadelphiji Eaglesima koji su poraženi s 35 osvojenih poena. Jalen Hurts i društvo su bili odlični, ali na koncu - nisu imali snage za nešto više od konačnog poraza. A Eaglesi su na poluvremenu vodili s 10 razlike, na odmoru imali prednost 24-14. I onda su u drugom dijelu izgubili 24-11.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Super Bowl LVII 00:30 sati , Stadion State Farm, Glendale
Jalen Eagles
35 : 38
Chiefs
Sortiranje događaja

Butker je uspješno izvedenim field goalom odveo Chiefse do nedostižnih 38-35.

Jalen Hurts skupio je i treći TD probijanjem, smanjio na 35-33, a onda je sam uspio u "two point conversationu", pa je rezultat 35-35.

Nastavlja se dominacija Chiefsa. Patrick Mahomes je sada odličnim dodavanjem pronašao Moorea, Kansas je otišao na 35-27. I bio je to treći "touchdown" za Chiefse u nastavku utakmice.

Veliki preokret Chiefsa. Patrick Mahomes je prvo TD dodavanjem pronašao Toneya, a onda je Butker doveo Kansas u vodstvo.

Jack Elliott pogađa "field gola" s 33 jarde za vodstvo 27-21.

Komentari 52