To je to što me zanima!

Ngannou digao Shaqa poput štapića: Prvi put netko je uspio

Kada je bio "šlank" i u igračkoj formi, Shaq je, pak, težio između 140 i 150 kilograma. Danas je ta brojka sigurno i veća, ali za Ngannoua nije bilo nikakvih problema s obzirom na 115-ak kilograma raspoređenih na 193 cm visine
Vidi originalni članak

Dođi, dođi, Shaq, da vidiš kako ću te podići.

Otprilike se tako može interpretirati video na kojem je Francis Ngannou u teretani podigao Shaquillea O'Neala poput - štapića. 

- To je prvi put da me je netko podigao - rekao je legendarni košarkaš čim je zaželio Kameruncu sreće u sljedećoj borbi.

Ta je bila protiv Juniora dos Santosa prošle godine, ali ovu snimku sve dosad nismo vidjeli. U svakom slučaju Shaq je dao borcu i lijepi kompliment.

- Ti uopće nemaš masnoće na tijelu.

Kada je bio "šlank" i u igračkoj formi, Shaq je, pak, težio između 140 i 150 kilograma. Danas je ta brojka sigurno i veća, ali za Ngannoua nije bilo nikakvih problema s obzirom na 115-ak kilograma raspoređenih na 193 cm visine.

PRVO ROZENSTRUIK Boksač Whyte izazvao MMA zvijer Ngannoua: 'Zaspat će...'

Danas je Ngannou u završnim pripremama za sljedeću UFC-ovu priredbu koja bi se trebala na još nepoznatom otoku održati 9. svibnja. Protivnik, ali još nije potvrđeno, trebao bi mu biti Jairzinho Rozenstruik.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 20.04.2020.

    Ngannou je borac za max rundu i pol sa užasnom tehnikom, ide isključivo na snagu, čim završi na parteru umara se i nezna se braniti, vidjeli smo kakvu kontrolu nad njim je miočić vršio i koliko je miočić zapravo jak i tehnički potkovan borac.

  • ZvjezdanGrandić 19.04.2020.

    pa nije baš da ga je dig'o ko štapić

  • kajbum 19.04.2020.

    Jeli to onaj sto ga je miocic prebio ko bebu

Komentiraj...
Vidi sve komentare