To je to što me zanima!

Ngannou teško nokautiran u 2. rundi, evo koliko je zaradio. Joshua dobio neusporedivo više

Spektakl, koji je, kako je Joshua rekao "bio samo avantura" privukao je veliki interes gledatelja diljem svijeta, ali i sponzora. PPV je koštao 20 eura, a nakon svega, govori se o enormnoj zaradi boksača
Vidi originalni članak

Anthony Joshua pokazao je da se može nositi sa svima. S tehničarima, teškim udaračima, pa i bivšim MMA borcima. Britanac je u boksačkom spektaklu u Rijadu nokautirao Francisa Ngannoua u drugoj rundi pa najavio pohod na svjetske titule, koje želi ponovno u svojem vlasništvu.

Meč težak 100 milijuna eura

Veliki meč, koji je, kako je Joshua rekao "bio samo avantura" privukao je veliki interes gledatelja diljem svijeta, ali i sponzora. PPV je koštao 20 eura, a nakon svega, može se reći da je to bio meč težak i preko stotinu milijuna eura.

Jer za meč s Joshuom, Ngannou je zaradio 18,5 milijuna eura fiksno. Britancu je pripalo malo više od 46 milijuna. A kada se na to zbroji zarada od PPV-a i sponzora, jasno je da je ovaj meč obojici boksača bio itekako isplativ.

Slijede Usik ili Fury?

Teško je reći što dalje čeka Ngannoua, ali za pretpostaviti je da ga težak nokaut neće obeshrabriti te da će svoju sreću i dalje tražiti u boksačkom svijetu. Možda protiv nekog slabije rangiranog boksača.

Što se tiče Joshue, tu je situacija jasna - bivši prvak želi samo dva imena. Ili Oleksandra Usika, ili Tysona Furyja, koji boksaju međusobno.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Fico68 10.03.2024.

    pa bolje mu je da pjeva,cajkuse zraduju bolje,

  • 09.03.2024.

    Ajde ja boksam protiv Milanovica na Markovom trgu. Ulaznice 100 eura.

  • AC.MILAN 09.03.2024.

    znači, Joshua je imao 2 poraza za naslov i bori se na kvazi egzibicijama sa čovjekom koji uopće nije rangiran u svijetu boksa, dobije ga bez problema i on bi sada kao trebao zbog toga biti 1.izazivač za naslov nakon borbe njih 2? znam ja da je boks postao samo novac, ali ovo je i u tom pogledu presmiješno. Hrgović (koji mi je mrzak) uporno čeka i čeka da mu se smiluju iako je već 2 godine obavezni izazivač dok se u vrhu, ma koliko god poraza neki imali, izmjenjuje 4 boksača

Komentiraj...
Vidi sve komentare