To je to što me zanima!

Ni pobjeda nad Šahtarom ne jamči ništa, puno ovisi o Cityju

Bjeličino remek-djelo jako ovisi o Pepu Guardioli. Jer ako City sve odradi do kraja po planu i završi s 18 bodova, Dinamo bi pobjedom u idućem kolu nad Ukrajincima sve riješio, u tom slučaju ni poraz od Atalante ne bi bio koban
Vidi originalni članak

Četiri boda nakon tri kola, od kojih su dva bila gostovanja. Pa tko to ne bi potpisao! Pogotovo nakon što je u četiri prethodna nastupa u skupini Lige prvaka Dinamo skupio isto toliko. Četiri boda u 24 utakmice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, ništa još nije gotovo, Dinamo još nije izborio ništa. Osim gotovo 25 milijuna eura, od čega 3,6 milijuna samo za pobjedu nad Atalantom i remi u Harkivu.

Čak ni pobjedom nad Šahtarom u Zagrebu, "plavi" ništa neće osigurati.

KOMENTAR Džaba vam milijarde i Brazilci, pravi su 'Brazilci' u Maksimiru

Naime, pobjeda za dva tjedna u Maksimiru donijet će osigurano proljeće u Europi samo u slučaju da Manchester City svlada Atalantu u Milanu. Čak i u slučaju remija, teoretski bi i Šahtar i Atalanta mogli preskočiti Dinamo, iako bi Talijanima to uspjelo samo ako bi pobijedili Zagrepčane s 5-0 ili više.

Što se tiče borbe za drugo mjesto, Dinamo bi stekao veliku prednost nad Šahtarom: tri boda više i međusobno bolji omjer. Ali svejedno ne bi smio izgubiti u zadnja dva kola. Odnosno, smio bi, ali uz malu pomoć Manchester Cityja.

REAKCIJE MEDIJA Ukrajinci razočarani: Šahtar je bez rješenja za odlični Dinamo!

U svakom slučaju, Bjeličino remek-djelo jako ovisi o Pepu Guardioli. Jer ako City sve odradi do kraja po planu i završi s 18 bodova, Dinamo bi pobjedom u idućem kolu nad Ukrajincima sve riješio, u tom slučaju ni poraz od Atalante ne bi bio koban.

Da, Dinamo je blizu osmini finala...

Idi na 24sata

Komentari 81

  • biberrr 23.10.2019.

    Pobjedom nad Šahtarom u Zagrebu Dinamo je 99% u osmini finala,te u eltnom društvu 16 najjačih momčadi Europe. Samo teoretske šanse ostaju Shakhtaru i Atalanti.

  • 23.10.2019.

    Kako bi ovaj Ante (novinar),volio da Dinamo ne prođe dalje ali mu se to neće ispuniti.

  • majmaj 23.10.2019.

    Krenule su 24 satne rošade, kalkulacije i mjere opreza. Izgleda da ovisi dinamo o novinarima portala 24 sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare