Obavijesti

Sport

Komentari 175

Džaba vam milijarde i Brazilci, pravi su 'Brazilci' u Maksimiru

Džaba vam milijarde i Brazilci, pravi su 'Brazilci' u Maksimiru
3

Srijeda, 6. studenoga 2019. Od 21 sat pun, krcat Maksimir gurat će Dinamo do povijesnog uspjeha hrvatskog nogometa. Dinamo će imati meč-loptu za ulazak u osminu finala Lige prvaka. Prvu. Brazilci, dobrodošli u Zagreb. Oršić i Olmo vas čekaju...

VIDEO

Dinamo je zaustavio jednu Šahtarovu akciju, a u tom iznošenju loptu je dobio Mislav Oršić. Okružen dvojicom. Hop-hop, Mislav se otresao, oslobodio, jurnuo... pa predriblao još jednoga, pa i četvrtog, i nakon 60-metarskog trka opalio. Samo je puka nesreća uskratila Dinamovu dragulju gol kola, mjeseca, sezone...

A kad se u 90. minuti strijelac prvoga gola gostiju Dani Olmo sjurio u kontri pa pogodio vratnicu, Ukrajinci su se zamrznuli.

Ma džaba vam, ukrajinski oligarsi, svi ti Brazilci, džaba ti, Ahmetovu, te milijarde, kad su pravi 'Brazilci' u Dinamu! Kakvu je partiju odigrao Oršić - maestralno!

Pokretanje videa...

00:28

Nevjerojatno, ali Dinamo ima prvog strijelca Lige prvaka, Dinamo ima četiri boda u tri kola, Dinamo ima u džepu drugi krug Lige prvaka!

Darijo Srna najavio je da će se Dinamo u Harkivu braniti, da Šahtar mora juriti po pobjedu. Neka, još je mlad trener, dođu s iskustvom i bolje procjene... Ne samo da se Dinamo nije branio, nego je u Harkivu nadigrao ukrajinskog prvaka!

Dva gola, dvije stative, neke obrane vječitog Pjatova..., a otraga blok koji je zaustavljao te vražje Moraesa, Taisona, Marlosa, Konopljanku i društvo.

Ni pobjeda nad Šahtarom ne jamči ništa, puno ovisi o Cityju
Ni pobjeda nad Šahtarom ne jamči ništa, puno ovisi o Cityju

Ma toliko nam je puta, od prvog predstavljanja u Maksimiru ("Nikada ni jedna moja momčad nije napustila teren izviždana, pobijedili ili izgubili, uvijek su dali sve od sebe") Nenad Bjelica govorio, obećavao više, korak dalje. I svaki put nepogrešivo uspio. 

Lani je, nakon ispadanja u osmini finala Europske lige od moćne Benfice tek nakon produžetaka, naglasio:

- Iduće sezone idemo korak dalje: do proljeća u Europi kroz Ligu prvaka!

I odmah na startu - puf: zastrašujućih 4-0 protiv Atalante. Pa u Harkivu taj ogromni bod, prvi sa gostovanja u Ligi prvaka nakon 20 godina i 13 poraza uz gol-razliku 3-42.

Ova je momčad toliko puta pokazala da ima muda, Šahtarov se trener Castro šetao uz klupu pognute glave, pokušavajući dokučiti pa kako su "ovi" zaustavili njegov ukraj.... pardon, brazilski stroj.

'Potez Pjatova za psihijatriju, Dinamo je taj koji treba žaliti'
'Potez Pjatova za psihijatriju, Dinamo je taj koji treba žaliti'

Srijeda, 6. studenoga 2019. godine. Od 21 sat pun, krcat Maksimir gurat će Dinamo do povijesnog uspjeha hrvatskog nogometa. To je mjesto koje će gorjeti, jer Dinamo će imati meč-loptu za ulazak u osminu finala Lige prvaka. Prvu.

Brazilci, dobrodošli u Zagreb. Oršić i Olmo vas čekaju...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu