To je to što me zanima!

'Nije bilo faula, nadam se da Bebek nije namjerno pogriješio'

Da, sezona je bila loša, ali treba izvući iz toga najbolje. Trener je donio dosta novoga, promijenili smo cijelu taktiku. Treba vremena, ali nadam se da ćemo nakon priprema biti pravi, rekao je Bradarić
Vidi originalni članak

Nisam se opterećivao time što sam bio najmlađi kapetan Hajduka, koncentracija je bila na utakmici, rekao je nakon derbija na Maksimiru Domagoj Bradarić koji je s 19 godina ponio kapetansku traku.

- Čast mi je predstavljati Hajduk kao kapetan. To je sve dio sporta. Derbi je krenuo jako tvrdo, a onda se otvorilo. Najprije su oni bili malo bolji, a drugo poluvrijeme je pripalo nama, bez obzira na taj primljeni gol. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajduk je jesensku sezonu odradio jako loša, a nakon derbija na Maksimiru za Dinamom zaostaje čak 22 boda.

- Ne bih o tome, naravno da nije dobro... Nadam se da će u nastavku sezone sve krenuti nabolje. Da, sezona je bila loša, ali treba izvući iz toga najbolje. Trener je donio dosta novoga, promijenili smo cijelu taktiku. Treba vremena, ali nadam se da ćemo nakon priprema biti pravi - rekao je Bradarić pa na kraju kritizirao navijače.

Ono čemu se mnogi igrači dive i što pridonosi atmosferi na tribinama, čini se da mladom kapetanu Hajduka - smeta.

- Žestoko se navijalo s obje strane. Žao mi je te bakljade, nadam se da će se to iskorijeniti iz hrvatskog sporta - rekao je Bradarić.

BILI KUTAK Gotova je najgora polusezona, vrijeme je za remont Hajduka...

VELIKI DERBI Dinamo je imao savršenu jesen, a Hajduku je hladno na -22...

VIDEO: NEOBRANJIVO! Kadzior je 'uvalio' Hajduku slobodni udarac za pamćenje...

Utakmicu je odlučio slobodnjak kojeg je zabio Kadzior, ali i izborio nakon duela s Mikulićem. Igrač Hajduka tvrdi da prekršaj nije napravio.

- Siguran sam da nije bio prekršaj za slobodni udarac iz kojeg je Dinamo zabio. To je na kraju presudilo utakmicu. Kadzior je majstorski pogodio, ali faula nije bilo. Nadam se da nije namjerno, ali Bebek je pogriješio - rekao je Božo Mikulić.

Faulirani strijelac Damian Kadzior jasno je odgovorio:

- Osjetio sam kontakt na leđima, faul je bio. A moj gol kao jagoda na torti.

Spornu situaciju je komentirao i golman Josip Posavec.

- Te su stvari 50:50, a koje možda nekad prelome utakmicu na stranu domaćina. Nažalost, iz toga je pao gol, glupo se miješati u nešto više. U dosta situacija suci ne bi svirali faul, ali nećemo se vraćati u prošlost - rekao je Posavec.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • igor3 17.12.2018.

    Kme kme, dosad su vikali nije bio penal, sad već viču nije bio faul na 25m! Aloooo El vas nije više sramota, uvijek su vam drugi krivi!!!! Kmeee

  • buldog63 17.12.2018.

    to je sad poruka Bjelici da protiv hajduka uvijek treba ići sa najjačom ekipom i rezultatski ih zgazit pa neće biti kmečanja

  • zgprvaci09 17.12.2018.

    kme,kme,kme

Komentiraj...
Vidi sve komentare