To je to što me zanima!

Nije gotovo: Boban i Milan će na sudu rješavati nesuglasice?

Boban i Milan činili su se kao najljepša bajka, ali sigurno nisu tako završili. Čini se, nisu uopće završili budući da talijanski mediji nagađaju da će Hrvat i njegov bivši gazda stvari rješavati na sudu
Vidi originalni članak

Milan se prema Bobanu nije ponio gospodski, jasno je to svima. Otkaz putem pisma, razvlačenje (polu)informacija po medijima prije nego li se razgovaralo s hrvatskom legendom. Prema pisanju talijanskog Tuttosporta, Milan i njegov donedavni Chief Football Officer Zvonimir Boban će stvari pokušati raščistiti tek - na sudu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Proslavljeni hrvatski nogometaš je dobio je otkaz u posrnulom talijanskom velikanu iz Milana nakon što je u jednom intervjuu optužio Ivana Gazidisa da je njemu iza leđa išao po Ralfa Ragnicka za mjesto glavnog trenera Milana za iduću sezonu.

- Vrlo jednostavno, u klubu su dogovorili suradnju s Ralfom Rangnickom (61). Još u prosincu! Želim mu svu sreću svijeta, ali mogli su mi to ljudi iz Milana bar kazati. Zaslužio sam znati što namjeravaju - pričao je Zvone za Il Giornalo, a Scaroni mu je uzvratio da su interesi kluba iznad osobnih interesa. 

 

Gazidis je to shvatio kao izdaju, Bobana je u sandučiću dočekalo otkazno pismo, a to nikako nije u stilu gospodskog kluba niti suradnje. Boban smatra da je takav odnos bio nepošten prema njegovom trudu za vraćanjem Milana na uspješne staze, a osim toga Boban smatra Gazidisovo ponašanje i rad iza njegovih leđa težim prekršajem i nepoštenijim postupkom od svog javnog napada u novinama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • itakoredom 21.04.2020.

    Pipavac radi tebe smo izgubili na Svjetskom

  • 21.04.2020.

    A jure

  • Hrvatina91 21.04.2020.

    Uzmi sto vise mozes.. drugo nisu ni zasluzili

Komentiraj...
Vidi sve komentare