To je to što me zanima!

Nije kontrolirao igrače: Joke, a di si ti bija kad se lumpovalo?

U Osijeku su večeri bile rezervirane za Q klub u Tvrđi, gdje se ostajalo do pet sati. U dvije prilike baš su košarkaši posljednji izlazili iz lokala, tvrdi svjedok iz Osijeka
Vidi originalni članak

Među pogreškama izbornika Joke Vrankovića najveća je to što nije znao ili htio kontrolirati svoje igrače, na čemu su mu oni zahvalili tako što su, kako sami priznaju, igrali bez srca. Priče stižu iz svih gradova u kojima su bili tijekom priprema.

- U Osijeku su večeri bile rezervirane za Q klub u Tvrđi, gdje se ostajalo do pet sati. U dvije prilike baš su košarkaši posljednji izlazili iz lokala - tvrdi svjedok iz Osijeka te napominje da nije riječ o jednom ili dva igrača nego o više od pola reprezentacije.

Dok su bili na turniru u Ljubljani, neki igrači otišli su na “izlet” u Austriju. Iz Londona je jedan od igrača u 5.15 sati slučajno nazvao pogrešan broj i tako otkrio da su opet bili u noćnom provodu, a drugi se u slično doba oglasio na internetskoj društvenoj mreži. 

I dok je normalno da izbornik igračima s vremena na vrijeme dopusti slobodnu večer, nije normalno da izlasci završavaju u sitne sate. Ili su zloupotrebljavali njegovu dobru volju ili su bili nedisciplinirani, što znači da ih nije imao pod kontrolom.

Joke je kao igrač “disciplinirao” svakoga za koga je smatrao da je potrebno - suigrače, trenere, novinare, pa i fizički, a kao izbornik nije uspio nametnuti autoritet. Zato je i završio kako je završio. I zato se priča da je dečkima draži tulum od treniranja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Roby Grunf 08.09.2011.

    kad makneta one oronule starce koji su jednom nogom u grobu iz saveza i kada dođu mladi ljudi sa željom i voljom za napredkom hrvatske košarke. a izbornik nam je baš faca,taj nema pojma ni tko mu jr igrao za reprezentaciju! njega ni u somaliskom savezu nebih izabrali za izbornika!

  • soniiiiiiiii 08.09.2011.

    opijali su se i po crikvenici vikend prije odlaska na "yu-turnir"...

  • Hrska 08.09.2011.

    ajd što se opijaju, što nemaju respekta prema treneru, što igraju bez srca... AL ŠTO IZLAZE U PROKLETI Q CLUB U OSIJEKU GDJE SE SLUŠAJU NAJVEĆE DŽIGERE I CAJKARUŠE TO NE OPRAŠTAM... žao mi je ljudi, hrvatska košarka je umrla sa draženom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare