To je to što me zanima!

Nije kriva za smrt muškarca! Evo videa koji spašava Venus

Snimku nesreće u javnost je pustila policija. Ključan je ovo dokaz u obrani poznate svjetske tenisačice budući da je obitelj poginulog pokrenula tužbu protiv starije sestre Serene Williams
Vidi originalni članak

Venus Williams imala je zeleno svjetlo na semaforu prije nego je krenula u raskrižje gdje se dogodila fatalna nesreća u kojoj je poginuo 78-godišnji muškarac. Ovo je ista nesreća zbog koje je Venus zaplakala tijekom press konferencije na Wimbledonu ovaj tjedan.

>> Venus briznula u plač nakon što su ju upitali za smrtni slučaj

Danas se pojavio sporni video nesreće. Jasno se vidi da Venus nema nikakve veze sa sudarom i da nije kriva za smrt muškarca.

Snimku nesreće u javnost je pustila policija, koja i dalje nije zaključila istragu. Istraga će se provesti do kraja nakon čega će se tek službeno znati je li Venus kriva ili nije. No, prema snimci se jasno vidi da nije mogla nikako izbjeći sudar sa starijim parom.

- Bazirano na dokazima koji su prikupljeni u istrazi, zaključeno je da je vozilo Venus Williams zakonito ušlo u raskrižje na kružni zeleni prometni signal - objavila je policija u priopćenju.

Ključan je ovo dokaz u obrani poznate svjetske tenisačice budući da je obitelj poginulog pokrenula tužbu protiv starije sestre Serene Williams. Zahtijevaju astronomski visoku odštetu, ali nakon priložene snimke teško da će išta dobiti.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • hbcro7 08.07.2017.

    Glavno da su je svi osudili. Starica za volanom se zabila u nju i to je to i sad bi cijela obitelj isisala što više milijuna da se opskrbe na račun smrti čovjeka koju je njegova žena i skrivila.

  • OpetMikiTrasi 08.07.2017.

    U zakon treba uvesti kaznu za neprolazak, kao i za muhljav prolazak na zeleno. Ali kako toga nema, nije ona ništa kriva.

  • OpetMikiTrasi 08.07.2017.

    Ono kad se dvije ženske nađu na križanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare