To je to što me zanima!

Nije ni trebao igrati, a onda je s guštom srušio svoj bivši klub

Prvi je to poraz Napolitanaca u Serie A, Inter ih može bodovno prestići pobjedom nad Chievom. Insigne se ozlijedio, a Pjaca u subotu igra za mladu momčad Juventusa protiv Intera
Vidi originalni članak

Napoli više nije nepobijeđen u Italiji, u velikom derbiju na San Paolu Juventus je pobijedio lidera 1-0.

Gonzalo Higuaín bio je upitan, Allegri je najavljivao da ga neće forsirati, ali na kraju je Argentinac presudio svom bivšem klubu... i burno proslavio! Čak stavljajući ruke na uši "da vas sad čujem"!

Taj gol odluke Higuaín je zabio u 13. minuti na Dybalinu asistenciju. Sada je Juve došao na bod zaostatka (38-37), dok Inter u nedjelju domaćom pobjedom nad Chievom može bodovno prestići Napoli.

Dodatna nevolja za Napoli je ozljeda Lorenza Insignea, koji je morao biti zamijenjen u 76. minuti.

Mario Mandžukić je ozlijeđen, a Marko Rog je ostao na Napolijevoj klupi. Marko Pjaca opet će u subotu igrati za mladu momčad, ovaj put protiv Intera.

U prvoj utakmici kola Roma je kod kuće pobijedila SPAL 3-1 golovima Džeke, Strootmana i Pellegrinija te se učvrstila na četvrtom mjestu ljestvice, s četiri boda manje od vodećeg Napolija.

Gosti su u toj utakmici igrali s igračem manje već od devete minute jer je crveni karton, zbog taktičkog faula kao posljednji igrač, zaradio Felipe. To mu je bilo čak 11. isključenje u karijeri!

Idi na 24sata

Komentari 41

  • LIJEPA LI SI 02.12.2017.

    Ne trebaju cuditi svakakvi komentari "strucnjaka" komentatora kad novinar (koji bi trebao znati o cemu pise ) napise da je igrac dobio crveni karton kao "zadnji igrac obrane" , a tog pravila nema vec cca 4-5 godina . Igrac koji pravi prekrsaj na igracu koji je u izglednoj poziciji za postizanje pogotka se kaznjava izravnim iskljucenjem , tako kaze pravilo novinaru , malo edukacije ti nebi skodilo . I nije bitno jeli igrac zadnji ,predzadnji ili sedmi . . . . . .

  • mandrillost 02.12.2017.

    Juve je toliko jak ko i Milan 2000-ih godina!! Strasna momcad,na svakoj poziciji imaju rijesenje i to kvalitetno!

  • ACM_1899 02.12.2017.

    Jednostavno rečeno,Napoli nije smio prvi primiti gol. A bunker sa svojim stilom igre teško mogu probiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare