To je to što me zanima!

Nije samo Kantrida, Kinezi bi gradili stadion i u Velikoj Gorici

Velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić sastao se s Kinezima, te se dogovaraju projekti za taj grad, a jedan od njih je i nogometni stadion. Tijekom petka trebali bi obići potencijalne lokacije
Vidi originalni članak

Kineski ulagači gradit će novu Kantridu. Potvrdio je Damir Mišković da su dogovori u tijeku, a danas se očekuje potpisivanje pisma namjere.

Bio bi to stadion za 10.000 do 12.000 mjesta, vrijedan s popratnim sadržajima do 50 milijuna eura.

No, na mala vrata u istu je priču ušla i Velika Gorica. Naime, i velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić sastao se u četvrtak s Kinezima, te se dogovaraju projekti za taj grad, a jedan od njih je i nogometni stadion. Tijekom petka trebali bi obići potencijalne lokacije.

Ne, to neće biti "nacionalni stadion", jer hrvatska reprezentacija ionako neće igrati samo na jednom mjestu. Bio bi to moderan stadion, koji pruža uvjete i komfor u skladu s vremenom u kojem živimo. Koji treba - svakom gradu.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 12.04.2019.

    Tooo ma ljubim vas kinezi najjaci su.Btw sad kad nam gradite 2 stadiona zasto nebiste i maksimir???Mislim nije fer da glavni klub i najjaci klub ima najgori stadion.I mogli bi nam kinezi dovrsit onu bolnicu.

  • Firefox_1 12.04.2019.

    Kina je danas prva gospodarska sila svijeta i sasvim sigurno Kinezi nisu mutavi, pa da netkome tko je upropastio sve što je mogao daju pare. Kod njih će kao i kod svakog investitora ključ svega biti ROI. Bio on ukalkuliran u novcu ili nečemu drugome, to ćemo morati vratiti.

  • zeljkog 12.04.2019.

    Zaprešić 55.000 Vrapće 45 000

Komentiraj...
Vidi sve komentare