To je to što me zanima!

Nije samo Maloča: Priznali su i oni da navijaju za drugi klub u HNL-u dok su igrali u istoj ligi

Daleko od toga da se nogometaši ne trude u dresu kluba za koji igraju protiv kluba za koji navijaju, a mnogi nisu skrivali koji im je klub prvi u srcu bez obzira na to čiji dres nosili
Vidi originalni članak

Izjava Marija Maloče kako bi volio da Hajduk bude prvak podignula je prašinu u hrvatskom nogometu, a nogometaš Gorice dobit će kaznu od kluba. No, to se događalo već prije i događat će se u budućnosti, ne samo u hrvatskoj ligi. Mnogo nogometaša odraslo je uz Dinamo ili Hajduk, mnogi su zaigrali za voljeni klub, ali zna se da prava ljubav postoji - samo za jednog.

DOZNAJEMO U Gorici poludjeli zbog Maločine izjave o Hajduku: Kaznit će ga!

Daleko od toga da se nogometaši ne trude u dresu kluba za koji igraju protiv kluba za koji navijaju, a mnogi nisu skrivali koji im je klub prvi u srcu bez obzira na to čiji dres nosili. Tako su Luka StojkovićLukas Kačavenda Fran Žilinski rekli kako navijaju za Dinamo. Dok je spomenuti dvojac ubrzo i postao 'modri', Žilinski je promašio čistu šansu za pobjedu protiv Dinama. I to ga je pogodilo, sigurno to nije napravio jer navija za 'modre'.

Baš kao i Oliver Zelenika koji nema problema s tim da je veliki navijač Dinama, ali na golu Varaždina napravio je sve u remiju protiv zagrebačke momčadi (1-1) i bio najbolji pojedinac utakmice. Ima tu i onih 'kontra' primjera poput Božidara Radoševića koji igra u dresu Gorice i navija za Hajduk pa je slavio ispadanje Šibenika u drugu ligu u dresu Marka Livaje.

Nadalje, Tonio Teklić Michele Šego su više puta istaknuli kako navijaju za Hajduk, dok je Emir Dilaver u dresu Rijeke izgubio od Dinama pa bio u svlačionici bivšeg mu kluba i fotografirao se s njima nedugo nakon poraza. Bilo je to kad je Mislav Oršić potpisao za Southampton, na njegovom oproštaju od Maksimira. Neki su to od nedavnih primjera u elitnom rangu hrvatskog nogometa, bilo ih je prije, a bit će ih i u budućnosti.

Pa i u Premiershipu su mnogi nogometaši veliki navijači primjerice Manchester UnitedaLiverpoolaArsenala, a nose dresove drugih momčadi. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Nenad B 08.11.2023.

    Baš su sada slučajno izvukli Dilavera pred utakmicu Rijeka Dinamo A nema poveznice sa ovom temom,I novinari bi da se Rijeka uzdrma

  • Ri-Fiume‐Hr 08.11.2023.

    Tomislav Erceg igrao u Rijeci....fetivni dalmatinac....zabija hajduku,ali nikad nije govorio da hajdukovac pa na Kantridi iz voleja zvuče svom omiljenom klubu i lagano se nasmije.....e to je pravi čovjek bio......ljudina samo takva.......ali nije slavio golove normalno iz poštovanja prema hajduku....i on se dan danas prošeće po Rijeci isto kao po Splitu.........a ne kao bog baluna.....samo po spalatu smije.....nadao bog da dođe u Osijek....Zagreb ili Rijeku.....to sve govori kakav je čovjek.....

  • zera 08.11.2023.

    Pa koliko ih je bilo u Dinamu i joših ima šta navijaju za Hajduk a novac zarađuju u Dinamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare