To je to što me zanima!

Nije zbog korone: Odgođen je superveleslalom u Kvitfjellu...

U ukupnom poretku vodi Norvežanin Aleksander Aamodt Kilde s 54 boda prednosti ispred Francuza Alexisa Pinturaulta i 161 bod više od sunarodnjaka Henrika Kristoffersena...
Vidi originalni članak

Posljednji superveleslalom sezone Svjetskog kupa skijaša u norveškom Kvitfjellu otkazan je u nedjelju zbog loših vremenskih uvjeta i jake kiše.

Otkazivanjem utrke i Kvitfjelu, kao i otprije završnice u Cortini, mali kristalni globus u superveleslalomu pripao je 31-godšnjem Švicarcu Mauru Caviezelu.

On je dosad skupio 365 bodova, a samo tri boda manje ima Vincent Kriechmayr, pa su Austrijanci po prvi puta nakon 1995. godine ostali bez ijednog kristalnog globusa u muškoj i ženskoj konkurenciji. 

U ukupnom poretku vodi Norvežanin Aleksander Aamodt Kilde s 54 boda prednosti ispred Francuza Alexisa Pinturaulta i 161 bod više od sunarodnjaka Henrika Kristoffersena.

Do kraja sezone su preostale samo veleslalom i slalom utrke sljedećeg vikenda u Kranjskoj Gori, iako su i te utrke pod znakom pitanja zbog bojazni od koronavirusa u Sloveniji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Greatest-Of-All-Time 08.03.2020.

    Koja sprdacina od sezone na kraju.Odgodili su najbitniji trku za Kildea u borbi za veliki globus,a uz to mu oduzeli i sansu da se bori za mali globus u Super G.Prosli tjedan u Hinterstoderu pomakli program za ponedjeljak,a sad ne?Ogadise mi ovaj sport do kraja danas.....Ova sezona davno vec ne bi trebala biti regularna.To kao da se prvenstvo u nogometu prekine 5,6 kola prije kraja...Uzas.

  • Sports <3 08.03.2020.

    Ovime je hladno uzeto minimalno novih 60 b Kildeu,s time i veliki globus

  • Mini me_2 08.03.2020.

    Baš šteta na samom kraju se otkazuju utrke, a trojica se bore za najboljeg skijaša

Komentiraj...
Vidi sve komentare