To je to što me zanima!

Nijemci s B sastavom do prva tri boda: Uragan pa - kolaps...

Njemačka je u prvih 35 minuta komotno mogla voditi 5-0. No, promašila je puno prilika i Australija se uspjela vratiti. 'Elf' je ipak uspio pobijediti i upisati prve bodove na Kupu Konfederacija
Vidi originalni članak

Njemačka nogometna reprezentacija startala je pobjedom protiv Australije na Kupu Konfederacija. Izabranici Joachima Löwa pobijedili su one Angea Postecogloua 3-2 i bodovno se izjednačili s Čileom, koji je pobijedio Kamerun 2-0.

Bila je ovo jedna zanimljiva, ali čudna utakmica. Njemačka je, očekivano, bila dominantna i u B sastavu, ali Australija je skoro otkinula pokoji bod 'elfu'.

Njemačka je u prvih 35 minuta komotno mogla voditi 5-0. Povela je preko Stindla u 5. minuti, a sve promašene prilike naplatio je Rogić u 41. Nijemci su na poluvrijeme ipak otišli s prednošću nakon što je na 2-1 povisio Draxler iz penala u 44. minuti.

Činilo se da je Goretzka riješio pitanje pobjednika već nakon tri minute nastavka kada je pogodio za 3-1, ali Jurić vraća nadu Australcima u 56 tek nakon korištenja video tehnologije. Bio je to gol za konačnih 3-2, ali Njemačka si je dobrano mogla zagorčati život.

Jer Australija se nije predavala do samog kraja i imala je nekoliko poluprilika do kraja susreta. Pretežito preko Jurića, koji je danas bio prilično opasan.

Kako god, Njemačka je u sastavu Leno - Kimmich, Rudiger, Mustafi, Hector - Brandt, Stindl, Rudy, Goretzka, Draxler - Wagner (kasnije Werner, Sule i Can) stigla do prva tri boda.

Obje momčadi sljedeću utakmicu igraju za tri dana, 22. lipnja. Njemačka s Čileom, a Australija s Kamerunom.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • lukepicard 20.06.2017.

    Nema vise uzitka u nogometu sve su pokvarili Englezi zajedno sa šejicima sve su sjebali.

  • knoro-6 19.06.2017.

    Ozil i Muller odlični

  • Seattle 19.06.2017.

    portugal mora ovo uzet, jednostavno su kvalitetniji od svih ostalih, a njemacka je podijelila pola mladih na u21 i pola na kup konfederacija i opet ih ocekujem u finalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare