Obavijesti

Sport

Komentari 16

Nijemci s B sastavom do prva tri boda: Uragan pa - kolaps...

Nijemci s B sastavom do prva tri boda: Uragan pa - kolaps...
1

Njemačka je u prvih 35 minuta komotno mogla voditi 5-0. No, promašila je puno prilika i Australija se uspjela vratiti. 'Elf' je ipak uspio pobijediti i upisati prve bodove na Kupu Konfederacija

VIDEO

Njemačka nogometna reprezentacija startala je pobjedom protiv Australije na Kupu Konfederacija. Izabranici Joachima Löwa pobijedili su one Angea Postecogloua 3-2 i bodovno se izjednačili s Čileom, koji je pobijedio Kamerun 2-0.

Bila je ovo jedna zanimljiva, ali čudna utakmica. Njemačka je, očekivano, bila dominantna i u B sastavu, ali Australija je skoro otkinula pokoji bod 'elfu'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njemačka je u prvih 35 minuta komotno mogla voditi 5-0. Povela je preko Stindla u 5. minuti, a sve promašene prilike naplatio je Rogić u 41. Nijemci su na poluvrijeme ipak otišli s prednošću nakon što je na 2-1 povisio Draxler iz penala u 44. minuti.

Činilo se da je Goretzka riješio pitanje pobjednika već nakon tri minute nastavka kada je pogodio za 3-1, ali Jurić vraća nadu Australcima u 56 tek nakon korištenja video tehnologije. Bio je to gol za konačnih 3-2, ali Njemačka si je dobrano mogla zagorčati život.

Jer Australija se nije predavala do samog kraja i imala je nekoliko poluprilika do kraja susreta. Pretežito preko Jurića, koji je danas bio prilično opasan.

Kako god, Njemačka je u sastavu Leno - Kimmich, Rudiger, Mustafi, Hector - Brandt, Stindl, Rudy, Goretzka, Draxler - Wagner (kasnije Werner, Sule i Can) stigla do prva tri boda.

Obje momčadi sljedeću utakmicu igraju za tri dana, 22. lipnja. Njemačka s Čileom, a Australija s Kamerunom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...