To je to što me zanima!

Nijemci su optužili "tricolore" za dopingiranje, imaju i dokaz

Novinari Bilda ušli su u francusku svlačionicu nakon polufinala i pronašli su praznu tubu Guronsana. "To je za mene doping", tvrdi njemački profesor, stručnjak na tom području
Vidi originalni članak

Kao da domaćinima Europskog prvenstva portugalska šamarčina u finalu na Stade de Franceu nije bila dovoljna, novi udarac stiže iz Njemačke. I to poprilično ispod pojasa.

Pronađena prazna tuba supstance koja nije na zabranjenoj listi bila je dovoljno za zaključak kako se Francuzi dopingiraju.

Bild je podigao dosta prašine tekstom u srijedu o mogućoj nedozvoljenoj prednosti francuskih nogometaša nakon polufinalne utakmice Francuske i Njemačke.

Francuska je pobijedila Njemačku, a novinari Bilda tvrde da su nakon te utakmice ušli u francusku svlačionicu gdje su u kutiji pronašli praznu tubu Guronsana, koji sportaši koriste za oporavak i poboljšava im izvedbu i koncentraciju.

Iako ovaj kofeinski stimulans nije na listi zabranjenih supstancija, Nijemci tvrde da Svjetska antidopinška agencija (WADA) svaku supstancu koja sportašima daje prednost pred drugima u smislu poboljšane izvedbe nedozvoljenom. 

- Guronsan je za mene doping. Dokazano je da kofein poboljšava izvedbu sportaša i kognitivne sposobnosti. Brže reagiraju i zato smatram da je ovo nedopustivo - rekao je za Bild stručnjak iz područja dopinga, profesor Fritz Sörgel.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • crobern 14.07.2016.

    Svabe bi trebali sutjeti. Oni su kupili naslov SP 2014. Beckenbauer i ekipa.....

  • surivlaj 13.07.2016.

    Ja sam ovo sredstvo koristio kad sam nekidan ženi dao gol

  • belizagrebgrad 13.07.2016.

    "Francuzi"su na bananama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare