To je to što me zanima!

Nikad više love od ulaznica, Fury bi sad pred 70.000 ljudi

Dvorana je bila rasprodana, a 15.816 ulaznica stajalo je prosječno tisuću dolara. Zato i ne čudi da Fury zaziva treći meč s Wilderom na stadionu za američki nogomet
Vidi originalni članak

Tyson Fury i Deontay Wilder zaradit će za ovu borbu po 40-ak milijuna dolara, procjenjuju stručnjaci, a dođe li do treće, zaradu neće dijeliti pola-pola kao sada nego će Fury dobiti 60 posto.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A borba u kojoj je Fury pobijedio Wildera i vratio pojas prvaka po WBC verziji bila je okršaj s najvećom zaradom od svih teškaških borbi u Las Vegasu u povijesti!

ŠTO NAS ČEKA U BOKSU? Čeka nas spektakl! 'Joshua i Fury će se boriti ove godine'

Promotor Frank Warren pohvalio se da je u dvorani bilo 15.816 gledatelja, koji su za ulaznice ukupno dali 16,916.440 dolara. Prevedeno, ulaznica je prosječno stajala malo više od tisuću dolara. I sve su rasprodane.

 

Da, i od toga boksači dijele zaradu. Pa ne čudi Furyjev vapaj:

- Postoji samo jedno mjesto prikladno za našu iduću borbu: novi stadion Las Vegas Raidersa!

Taj se stadion za američki nogomet gradi i bit će otvoren na ljeto. Kapacitet će mu biti 70.000 mjesta. Pa vi zamislite zaradu...

ŠOU I NAKON POBJEDE Fury poveo karaoke za 15.000 ljudi: Hoću treću, na stadionu!

Podsjetimo, Fury u ugovoru ima uvjet da mora prihvatiti treću borbu s Wilderom, a Amerikanac ima mjesec dana da se izjasni želi li je. Ako izazove prvaka, gledat ćemo ih i treći put. Možda stvarno na stadionu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 23.02.2020.

    Isplatilo se bacanje druga u nesvjest 8 puta dnevno, 8l vode dnevno i jacanja vilice oralnim zadovoljavanjem supruge. Svaka cast doktore!

  • x00x 23.02.2020.

    jab ga vidio sa hrgovicem pa da se razjasni mo je najbolji... hahah

  • logang 23.02.2020.

    Jeste ozbiljno stavili hrgovica u anketu?😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare