To je to što me zanima!

Nikica zaslužio uspjeh: Do 19 golova već prije Božića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivši nogometaš Hajduka Nikica Jelavić igra ove sezone u sjajnoj formi. U sva četiri natjecanja je već zabijao, Celticu čak dvaput u osam minuta
Vidi originalni članak

Rapid je u Beču nakon 19 minuta imao 3-0, igrači Celtica u su se čudu pogledavali. Ni jednima ni drugima nije bilo važno, nisu mogli dalje iz skupine C Europske lige, no Austrijanci su imali čovjeka prevage. Nikica Jelavić radio je obrani Celtica što je htio, potpuno ih je 'razbijao'. Zabio je već iz prvog napada, šutem sa 20-ak metara matirao je nemoćnog Boruca, a sedam minuta kasnije iz blizine je povećao prednost Rapida. Sjajnu igru okrunio je lijepim prodorom i asistencijom Salihiju u 19. minuti.
- Nakon silnih ozljeda koje su obilježile njegovu karijeru, Nikica zaslužuje sve lijepo što mu se događa - rekao je nedavno Nikičin kum i prijatelj Tomislav Bušić.
I doista, Nikica je, nakon odlaska iz Hajduka i sezone provedene u Waregemu, eksplodirao dolaskom u Beč. U 33 utakmice, koliko je odigrao ove sezone, Nikica je zabio 19 golova i upisao sedam asistencija. I, što je još važnije, zabijao je na sva četiri fronta. Osam komada u prvenstvu, devet u Europi, po jedan u Kupu i u dresu reprezentacije... Nije ni čudno da su za njegove usluge zainteresirani mnogi europski klubovi, a najkonkretniji je dosada bio HSV. Nijemci su Rapidu za Jelavića ponudili tri milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • enigma_68 19.12.2009.

    Evo još jdnog lipog primjera kako Hajduk \"oduvik\" zna u svojim redovima \"pripoznati\" talente,a ovakve ka Jelavić,pa u zadnje vrime Perišič koji rastura u Belgiji,odsranjuju kao da su tumor,po političkom palicom,naravno,i sad je Hajduk di mu je i misto! Uprava,sramite se,a izbornik bi moga i zaminiti neke potrošene \"igrače\" sa mladom snagom.

  • marsaxlokk 18.12.2009.

    HSV nudi 3M Eura za Jelavića? A Mamić oće utrapit onog drvosječu Mandžukića za 10M??? Pa ko je tu lud? Čak i na Transfermarkt.de ispada da je ovaj panj iz Maksimira skoro 7 puta vrijedniji. Po čemu to? Prošle sezone bi se čak i složio, ali ove nema šanse. Pa on je ove sezone zabio 12 golova, od čega 8 na oranicama 1. HNL i to je zadnji put zabio prije ko zna koliko...

  • plavocrni 18.12.2009.

    kakav Mate Bilic, za tog je Jelavic - Drogba. ovaj mi decko izgleda dobro, bit ce dobar u repki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare