To je to što me zanima!

Niko, Eduardo, Mlinka zaigrali u čast Cici i Popu: Uvijek će biti poteza, a trke ni nekad nije bilo

Bilo je emotivno i lijepo vidjeti sve njegove i Popove prijatelje skupa na okupu. I svakodnevno im se odaje počast, obojica su ostavili trag na ovom turniru, rekao je sin legendarnog trenera
Vidi originalni članak

Uvertira završnim utakmicama 50. izdanja malonogometnog turnira Kutija šibica u Zagrebu bila je revijalna utakmica "Dva kapetana" u čast preminulim legendama Zlatku Cici Kranjčaru i Dušku Popu Popovskom.

Među veteranima koji su zaigrali bili su Niko Krnajčar, Dario Šimić, Eduardo da Silva, Marko Mlinarić, Silvio Marić i Alen Peternac.

- Bilo je emotivno i lijepo vidjeti sve njegove i Popove prijatelje skupa na okupu. I svakodnevno im se odaje počast, obojica su ostavili trag na ovom turniru, ispisali jedan veliki dio povijesti - rekao je Cicin sin Niko za HTV.

Oduševio je dvojku Doma sportova odličnim potezima. Bio je i ostao šmeker.

- Poteza će uvijek biti. Trke više neće, a nije je bilo ni nekad - nasmijao se.

Na tribinama su bili i Robert Prosinečki i Zvonimir Boban, a utakmica je završila u prijateljskom tonu, 6-6.

- Hvala publici što je došla u velikom broju i podržala svaki dobar potez. Manje-više svi se poznajemo i drago mi je što je utakmica završila neodlučeno. Nadam se da nas njih dvojica negdje gore gledaju - kazao je Mlinarić.

Eduarda je u reprezentaciju prvi pozvao upravo Cico.

- Drago mi je što sam pozvan i igrao ovu utakmicu, uvijek je lijepo doći u Hrvatsku i Zagreb. Najvažnije je smo se svi veselili. Prije sam igrao, na početku karijere i Kutiju šibica, kasnije nisam mogao zbog obaveza, ali uvijek sam volio ovdje doći. Cico me od malena pratio, od juniora i kadeta Dinama i dao mi podršku, to ću zauvijek pamtiti - kazao je hrvatski Brazilac.

Rekao je i kako njegovi nasljednici drže hrvatsku reprezentaciju na visokoj razini i ostvaruju velike uspjehe. A što danas radi?

- Što se tiče drugog života u nogometu, van terena, počinjem s time i dobivam iskustvo što je najvažnije. Sada živim dolje u Brazilu, polažem treću godinu, sada radim više kao posrednik u nogometu, preporučujem mlade igrače po Europi i to mi je lijepo. U planu mi je, kad mi djeca narastu, da se vratim živjeti ovdje - zaključio je Dudu.

Cico Kranjčar preminuo je 1. ožujka u Zagrebu nakon kratke i teške bolesti u 65. godini, a Duško Popovski, legendarni malonogometaš i prvi kapetan hrvatske reprezentacijie, otišao je 15. veljače u Zagrebu nakon duge i teške bolesti u 62. godini.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Torca Rijeka 30.12.2021.

    Niko Kranjčar je bio Livaja svojevremeno!!!!meni najdraži igrač ikada!!!

  • 30.12.2021.

    Domači dečko ovaj dudu , s trešnjevke 😂😂😂

  • VolbeatDbv 29.12.2021.

    Koji genijalac je Mlinka bio... Kakva varka Mlinarića Marka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare