To je to što me zanima!

Niko i Robert kao gospoda: Pa naravno da ostajemo navijači...

Oproštaj sa vas više od tisuću zaposlenika bio bi predug i pretežak, a i želimo pustiti da se momčad priprema u miru, zato vam se obraćamo mailom, među ostalim stoji u pismo braće Kovač
Vidi originalni članak

Niko Kovač (48) nakon 65 utakmica za Bayernovim kormilom više nije trener bavarskog i svjetskog nogometnog diva. Kako Bayern ima preko tisuću zaposlenika, a rastanak se dogodio usred sezone... Braća Kovač od svih u klubu oprostila su se emailom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Niko i Robert Kovač svima u Bayernu mailom su poručili sljedeće:

Dragi Bayernovi zaposlenici, sigurno ste čuli da više nismo trener i pomoćni trener kluba.

Oproštaj s više od tisuću kolega bio bi težak, a želimo i pustiti momčad da se u miru pripremi za dvije jako bitne utakmice protiv Olympiakosa u Ligi prvaka i Borussije u Bundesligi. Zbog toga vam se obraćamo mailom.

Hvala vam svima od srca. Svi ste nas toplo dočekali, uvijek bili tu za nas kad smo trebali pomoć i uvijek ste nas podržavali. Hvala vam za sve naše razgovore. Nikada nećemo zaboraviti osvajanje Bundeslige, Kupa i Superkupa.

Želimo vam sve najbolje, kao i cijelom klubu. Naravno da ostajemo navijači Bayerna. Sve najbolje i pozdrav, napisala su braća Kovač svima u svojem dojučerašnjem klubu za koji i inače navijaju od malih nogu.

Hrvatski su stručnjaci, Niko kao šef, a Robert (45) kao pomoćnik, prvu Bayernovu momčad vodili od 1. srpnja 2018. do 3. studenoga 2019.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mato 11 05.11.2019.

    Kralj si Niko 💪💪💪

  • TORCIDA DUBRAVA 05.11.2019.

    diplomatski, nema sta.

  • sena2 05.11.2019.

    Nikad ne zatvaraj vrata dup.etom jer nikad neznas sta ce biti u buducnosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare