To je to što me zanima!

Niko Kovač zaplakao je nakon velike pobjede protiv Bayerna

Eintracht Frankfurt predvođen Nikom Kovačom i Antom Rebićem, uspio je srušiti veliki Bayern. Koliko mu znači ova pobjeda, bivši hrvatski izbornik je zaplakao nakon utakmice...
Vidi originalni članak

Niko Kovač je došao do svog prvog trofeja u trenerskoj karijeri, nakon što je njegov Eintracht šokirao Bayern München (3-1) u finalu njemačkog kupa koje se igralo u Berlinu. Tako je Kovač ostavio bez trofeja budući klub, čiju će klupu preuzeti nakon završetka sezone.

VIDEO Senzacija u finalu kupa! Rebić s dva gola srušio moćni Bayern

Veliku ulogu u osvajanju naslova je imao još jedan Hrvat, Ante Rebić koji je sa dva gola srušio bavarskog diva. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, Kovač je odmah odletio u zagrljaj Rebiću, kojeg je pretvorio u jednog od najboljih krilnih igrača njemačke lige. Kovač nije uspio suspregnuti suze nakon velike pobjede, ali i posljednje utakmice u klubu u kojem se afirmirao kao trener.

Poslušajte novu navijačku himnu - Moja Croatia

 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Exterminator 20.05.2018.

    Nekako imam dojam da će Niko za koju godinu opet u našu reprezentaciju...i njegov brat također, do tada puno uspjeha u Bayernu i čestitke za ovaj trofej sa Eintachtom potpuno neočekivano! Bio sam šokiran kad sam čuo rezultat

  • 20.05.2018.

    kad je rijec o hr reprezentaciji, nema izbornika u svemiru koji moze hrvatsku voditi iz 3 jednostavna razloga: mamic, primadone i mediji!

  • Stanimo.na.loptu. 20.05.2018.

    Prvo se želim ispričati Kovaču jer sam prije tri godine bio na strani četiri i pol milijuna hrvatskih stručnjaka kad smo te potjerali kao zadnje smeće. Btw, igrači su najveći krivci bili sa svojim tihim bojkotom, odnosno usranom igrom. Čestitke na osvojenom kupu i hvala što si Rebiću spasio karijeru. Konačno imamo nekog osim Perišića tko može istrčati kontru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare