Obavijesti

Sport

Komentari 158

Senzacija u finalu kupa! Rebić s dva gola srušio moćni Bayern

Senzacija u finalu kupa! Rebić s dva gola srušio moćni Bayern
24

Niko Kovač na oproštaju je od Eintrachta osvojio kup protiv svog novog kluba Bayerna. Kovačeva momčad slavila je 3-1, a dva je gola zabio hrvatski reprezentativac Ante Rebić

VIDEO

Bayern München i Eintracht Frankfurt oprostili su se od sezone finalom njemačkog kupa, a Jupp Heynckes i Niko Kovač ujedno su se pozdravili i od svojih momčadi. I to kako, Yupp šokantnim porazom, a Niko senzacionalnim trofejem u kupu kojem se nitko nije nadao.

Hrvatski trener iduće sezone sjeda na klupu Bayerna i upravo se protiv svoje buduće momčadi želio pokazati u najboljem svjetlu. Nije mu bilo lako nakon što je otkriveno da je potpisao ugovor s Bavarcima, momčad mu nije bila u dobroj formi i Niko se našao na udaru javnosti. No dočekao je finale kupa, u prvih 11 ponovno postavio svog ljubimca, donedavno ozlijeđenog Antu Rebića, a ovaj mu je to vratio na najbolji mogući način. S dva gola u pobjedi 3-1 protiv moćnih Bavaraca.

Hrvatski je napadač u 11. minuti osigurao rano vodstvo Eintrachtu. Presjekao je dodavanje Bayernove obrane, dodao Boatengu koji ga je sjajnom loptom gurnuo u gol-priliku. Iako su ga pratila trojica Bayernovih igrača, Rebić je uspio s ruba kaznenog prostora plasiranim udarcem svladati Ulreicha i Eintracht je poveo 1-0.

Bayern je izjednačio golom Lewandowskog u 53., no u 82. minuti ponovno se javlja Ante Rebić. Bayern je opet izgubio loptu, ovoga puta u polovici Eintrachta, ona dolazi do Rebića koji kao brzi vlak prolazi pokraj Hummelsa, spušta loptu glavom i zabija prekrasno pokraj golmana Bayerna. Odmah je skinuo dres i otrčao proslaviti s navijačima Eintrachta u stilu Lea Messija, dresom visoko uzdignutim prema tribinama.

GES / Football / FC Bayern MÃnchen - Eintracht Frankfurt, 19.05.2018

Niko Kovač je tako Eintrachtu osigurao prvi trofej nakon 1998. godine kada je klub osvojio 2. Bundesligu. Peti put su osvojili domaći Kup, posljednji su slavili prije 30 godina.

- Sretan sam jer je klub osvojio trofej u Kupu nakon 30 godina. Zaslužili smo to. Bayern je uvijek favoritu, ali evo, na kraju smo mi pobijedili - rekao je Rebić nakon prvog trofeja s Frankfurtom.

 

Poslušajte novu navijačku himnu - Moja Croatia

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 158
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom