To je to što me zanima!

Niko Kranjčar uvjeren je u Tottenham u Ligi prvaka

Engleski se mediji gotovo svakodnevno bave ljestvicom Premiershipa i kombiniraju kako bi ona na kraju sezone mogla izgledati i tko će u LP
Vidi originalni članak

Mogu li to i ostvariti za komentar je upitan hrvatski veznjak sastava Niko Kranjčar čiju izjavu donosi Daily Mirror:
- Mislim da bi početkom sezone svi bili sretni mjestom na kojem se trenutačno nalazimo. Nemamo se čega bojati. Samouvjereni smo, vjerujemo u kvalitetu momčadi i to da možemo ostvariti dobre rezultate.
O Luki Modriću je dodao:
- Svakom igraču koji nije igrao tri ili četiri mjeseca potrebno je neko vrijeme da se uklopi. Kroz nadolazeće će utakmice imati uspona i padova, ali sam uvjeren da se vraća u punu spremnost.
Trenutačno londonski Spursi zauzimaju četvrto mjesto ljestvice, posljednje koje vodi u Ligu prvaka. S jednakim brojem bodova (49 nakon 28. kola) na petome se mjestu nalazi sastav Manchester Cityja koji ima i odigranu utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dgrden17 02.03.2010.

    tesko pored man.cityja ali ima sanse da zavrse 4.,steta zbog nekih kikseva protiv slabijih momcadi

  • nicijisin49 02.03.2010.

    Niko igra najbolju sezonu u karijeri, potpuno je sazrio igracki i ljudski u sredini koja ga je sjajno prihvatila. Tottenham svakako ima sansu, ali minimalnu prednost ipak ima Manch city ( veci izbor kvalitetnih igraca posebice mislim na Teveza i Adebayora kakve Spursi ipak nemaju ) pa i Liverpool koji je u velikim problemima ali koji ima velicanstvenu tradiciju i sjajne igrace i koji se u proslosti cesto znao dizati iz mrtvih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare