To je to što me zanima!

Niko odveo igrače na Kaptol, Bozanić je dobio dres na dar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ne želim stavljati imperativ igračima, nema pritiska u Brazilu. Ali ako prođemo dalje, pozivam kardinala Bozanića na utakmicu kao našeg gosta, rekao je Šuker
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija na čelu s izbornikom Nikom Kovačem stigla je u goste kardinalu Josipu Bozaniću na Kaptolu. Niko Kovač upoznao je igrače i stožer s kardinalom, a predsjednik HNS-a održao je kratak govor.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne želim stavljati imperativ igračima, nema pritiska. Ali ako prođemo dalje, pozivam kardinala da dođe na utakmicu kao naš gost - rekao je Šuker.

Igrači su dobili krunice na dar. Kardinal Bozanić dobio je dres s brojem 10.

- Kad ćete držati ruku na srcu, znajte da je cijela Hrvatska uz vas i domovinu. Svi koji su u Brazilu već su pobjednici. Kad se vratite mogli bismo zajedno u posjet papi Franji - rekao je kardinal Josip Bozanić.

Idi na 24sata

Komentari 557

  • Prva Proleterska 04.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • outstanding 04.06.2014.

    Moj komentar bi prekršio pravila br. 1,2,3,4,5,6,7,8, i još neka nepisana pravila...

  • bijelo 04.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare