To je to što me zanima!

Nikola Jurčević ponovno u ulozi izbornika! Zamijenit će Srbina na klupi azijske reprezentacije

Jurčević je posljednji angažman imao u Azerbajdžanu, čiji je bio izbornik. Sad preuzima klupu 101. reprezentacije svijeta, a glavni mu je zadatak pripremiti momčad za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2026. godine
Vidi originalni članak

Nikola Jurčević (57), bivši hrvatski reprezentativac i nekadašnji pomoćnik Slavena Bilića na klupi 'vatrenih' našao je novi posao! 

Drugi put u karijeri Jurčević će biti glavni trener reprezentacije. Libanon je odabrao Jurčevića kao nasljednika za srpskog trenera Aleksandra Ilića, koji je imao ugovor do 2025. godine.

RIJEČ STRUČNJAKA Jurčević: Dinamu su zahtjevnije utakmice u HNL-u nego u Europi PRIČA O TRENERU DORTMUNDA Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

On je sporazumno raskinut nakon pet pobjeda, dva remija i šest poraza tijekom njegovog mandata.

Jurčević je posljednji angažman imao u Azerbajdžanu, čiji je bio izbornik. Sad preuzima klupu 101. reprezentacije svijeta, a glavni mu je zadatak pripremiti momčad za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2026. godine, koje u Aziji počinju u studenom. 

AJMO, 'MODRI' Dinamove legende: Za pobjedu protiv Milana razbio sam Rolex. Čačiću, sad ti motiviraj igrače!

Jurčević je tijekom karijere vodio Zagreb, u dva navrata Dinamo, Austriju Salzburg i Slaven Belupo, kao i reprezentaciju Azerbajdžana. Bio je i pomoćnik Slavenu Biliću i Lokomotivu, Bešiktašu i West Hamu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mislim 03.10.2023.

    Misliš na Hajduk da to se vidi iz svemira u pravu si šandor

  • Šandor Romano 03.10.2023.

    Pravi trener i zagrebački dečko za NK poguranac

  • mbutin22 03.10.2023.

    Veliki stručnjak,majko mila

Komentiraj...
Vidi sve komentare