To je to što me zanima!

Nikola Kalinić posvađao se s trenerom, gađali ga s tribina

Napadač Hajduka bio je svjestan da je na nivou i da može doprinijeti momčadi, pogotovo kada je riječ o toliko velikom derbiju. Pa nije najbolje primio odluku trenera Valdasa Dambrauskasa
Vidi originalni članak

Borio se i 'tukao'. Vodio veliku bitku sa stoperskim parom Dinama Lauritsen-Perić. Istrčavao kontre i vraćao se u obranu, uz veliki naboj pružio vrlo dobru partiju navlačeći obranu na sebe kako bi ostalo prostora za Livaju, Krovinovića i Biuka.

Nikola Kalinić (34) odradio je dobar derbi i pitanje je zašto ga je Valdas Dambrauskas izvadio iz igre kada za to nije bilo razloga.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo osvojio Superkup

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim taktičkih, naravno. Jer i sam Kalinić bio je svjestan da je na nivou i da može doprinijeti momčadi, pogotovo kada je riječ o toliko velikom derbiju. Pa nije najbolje primio što ga je Valdas odlučio zamijeniti u 70. minuti.

Emocije su to, reakcije u trenutku i vjerojatno nema dublje pozadine. No, Kalinić je prilično burno reagirao prema svojem treneru nakon što je napustio granice igrališta nezadovoljan što ga je izvadio. Dok je Kalinić ljutito protestirao sukobivši se s Valdasom prema njemu je poletjela boca s tribine.

Pitanje novinara nakon derbija o atmosferi u svlačionici i možebitnim problemima ostalo je visjeti u zraku. Valdas nije htio komentirati stanje u momčadi.

TRENER HAJDUKA OTVORENO Valdas: Ostaje ožiljak, teško je. Navijači, dajemo sve od sebe...

Idi na 24sata

Komentari 155

  • Hajdukurac 10.07.2022.

    Da imam dva života tebi ne bih dao nijedan. Tko još normalan navija za Hajduk

  • krsto nikolić 10.07.2022.

    Zato sto je mislija po dalmatinskom da ce mu ta branka sacuvat glavu i kod penala e pa bilo bi mu uistinu malo mnogo INACE TRIBA JE POPIT NAJMANJE 5 BALUNA U MRIZU

  • nohname 10.07.2022.

    Ništa čudno, svi znamo da on nije timski igrač i da ima prevelik ego. Uostalom, onaj tko odbije reprezentativni dres jer nije prvi izbor je apsolutna 0 od čovjeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare