To je to što me zanima!

Nikola Vujčić je postao Legenda Eurolige: 'Zbog tebe smo igrali drugačije od drugih, hvala ti'

Vujčić je u karijeri osvojio dva naslova Eurolige, 2004. i 2005. kao igrač Maccabija. Osim diva iz Tel Aviva, nastupao je i za KK Split, ASVEL Villeurbanne, Olympiakos te Efes Pilsen
Vidi originalni članak

Titulu Legende Eurolige nema mnogo igrača. Ovo je važan trenutak za tebe, ali i za sve nas. Ne postoji mnogo igrača koji su postigli u karijeri isto što si i ti ostvario, rekao je u posebnom prilogu u čast košarkaške legende Nikole Vujčića (44), Shimon Mizrahi

TUŽNA OBLJETNICA Mirza je bio jedan od najboljih košarkaša. Žena ga je ostavila, a prije 21 godinu alkohol - ubio

Bivši izraelski košarkaš, trener i predsjednik Maccabija iz Tel Aviva samo je jedan od mnogih koji su čestitali našem proslavljenom košarkašu na tituli Legende Eurolige.

U prilogu kojeg je objavila Euroliga gostovali su bivši suigrači i treneri s kojima je Vujčić surađivao, a svi su imali samo riječi hvale za njega. Možete ga pogledati OVDJE.

- Dragi Nikola, čuo sam da imaš priliku postati Legenda Eurolige. Želim ti čestitati na svemu što si postigao u karijeri kao igrač Maccabija, ali i svih ostalih klubova - rekao je igrač Washington Wizardsa, Deni Avdija.

- Kao igrač bio si pametan i izrazito talentiran. Zbog tebe smo igrali drugačije od ostalih - dodao je Anthony Parker, bivši suigrač iz Maccabija.

- Imao sam sreću da sam ga imao kao učitelja i zbog toga ću mu zauvijek biti zahvalan - poručio je Miloš Teodosić.

Titula Legende Eurolige dodjeljuje se od 2013. godine. Osmorica igrača je imaju: Theo PapaloukasJuan Carlos NavarroRamūnas ŠiškauskasŠarūnas JasikevičiusDimitris DiamantidisMirsad TürkcanFelipe Reyes Vassilis Spanoulis. Dušan Ivković nagradu je dobio kao trener, a Shimon Mizrahi kao predsjednik.

BRITTNEY GRINER Američka košarkašica slobodna nakon 10 mjeseci! Rusi je pustili u zamjenu za dilera oružjem...

Vujčić je u karijeri osvojio dva naslova Eurolige, 2004. i 2005. kao igrač Maccabija. Osim diva iz Tel Aviva, nastupao je i za KK Split, ASVEL Villeurbanne, Olympiakos te Efes Pilsen. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Fortuna1895 08.12.2022.

    ma legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare