To je to što me zanima!

Nikolaja Pešalova deložirat će iz stana zbog 70.000 kn duga?!

Olimpijski pobjednik iz Sydneya Nikolaj Pešalov zbog duga bi mogao ostati bez stana u Splitu. Nikolaj je od Grada Splita nakon OI dobio stan na korištenje
Vidi originalni članak

Nakon što je na Olimpijskim igrama u Sydneyju osvojio zlato u dizanju utega, prvu hrvatsku olimpijsku medalju u pojedinačnoj konkurenciji, Nikolaj Pešalov (43) od Grada Splita je dobio stan na korištenje. 

Međutim, nije plaćao najam i dug je narastao na 70.000 kuna. Iz njegova kluba i saveza najavljuju da će preuzeti plaćanje na sebe i spasiti Pešalova od deložacije.

Nikolaj je senzacionalno osvojio zlatnu olimpijsku medalju u Sydneyu 2000. godine nakon čega je postao velika sportska zvijezda u svojoj novoj domovini Hrvatskoj. Kvalitetu je potvrdio i četiri godine kasnije kada je u Ateni osvojio brončanu olimpijsku medalju. Od tada je pao u zaborav i u posljednje vrijeme jedva spaja kraj s krajem.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MarioKrutijak 18.01.2014.

    kakv god da je Sramota da mu olimpiski odbor nije kupio stan,jer gos. Pešalov je osvojio dvije medalje na olipijadi

  • retardinho 18.01.2014.

    Najam ga je koštao, sa režijama, prosječno 450 kuna mjesečno i to nije mogao plačati, pa kada ga deložiraju, mene zanima dali ima još takvih stanova po toj cijeni? Obećajem da ću plačati redovito, čak i mjesec unaprijed.

  • croforumas 18.01.2014.

    jad i bijeda Republike Hrvatske

Komentiraj...
Vidi sve komentare