To je to što me zanima!

Nikoličius se oglasio nakon što je Jakobušić smijenjen, navijači Hajduka: 'Poslali su krivoga...'

Upravo je Jakobušić doveo Nikoličiusa u Hajduk u prosincu 2020. godine. Nikoličius je je kao sportski direktor predvodio neke bombastične poslove poput povratka Marka Livaje i dolazak Ivana Perišića
Vidi originalni članak

Lukša Jakobušić više nije predsjednik Hajduka. Četiri uzastopna poraza "bilih" (dva od Dinama, Lokomotiva i Rijeka) bila je kap koja je prelila času, jer su se u Splitu nadali tituli prvaka nakon što je Hajduk završio jesensku polusezonu na prvom mjestu tablice. Uz Jakobušića klub je napustio i trener Mislav Karoglan, kojeg će do kraja sezone mijenjati Jure Ivanković.

"Živu glavu" iz svega ovoga izvukao je, barem zasad, sportski direktor Mindaugas Nikoličius, koji se na oglasio na društvenim mrežama nakon što je njegov bliski suradnik Jakobušić smijenjen. Nikoličius je objavio zajedničku fotografiju s Lukšom, a u opis je samo emotikone srca.

Navijači Hajduka javili su mu se u komentarima, a mnogi su bili nezadovoljni što je cijenu neuspjeha platio Jakobušić, a ne Nikoličius koji je zadužen za sportsku politiku kluba, odnosno pojačanja i prodaju igrača.

PROCURILO IME Legendarni hrvatski vaterpolist postaje predsjednik Hajduka!

Ovo su neki od komentara...

  • Kada bi imao imalo srama, otišao bi sam.
  • Prosvjed, bojkot, bilo što...
  • Mogli ste se ti i Trajkovski žrtvovati umjesto predsjednika.
  • Ti si prvi trebao dati ostavku, i to ljetos. Tvoja "pojačanja" su dovela do ovoga, pogodio si samo Uremovića. 
  • Krivoga su poslali.

DOŠAO KAO DIO RAZMJENE Evo tko je Jure Ivanković, koji će do kraja sezone voditi Hajduk

Upravo je Jakobušić doveo Nikoličiusa u Hajduk u prosincu 2020. godine, a momčadi koje je složio Litvanac osvojile su dva puta Hrvatski kup. Nikoličius je zaslužan i za nekoliko bombastičnih transfera poput povratka Marka Livaje, Nikole Kalinića i dolaske Ivana Perišića te Josipa Brekala.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • daj mi pištolj da se ubijem drugoga problema nemam 09.04.2024.

    Možeš na desnog beka skupa s onim iz Milli Vanillia(oni su bili prevara od pjevača a ovaj od igrača)Dialom koji mlati glavom ko jedna plemenita životinja dok mu lopte prolaze ispod nogu ko invalidu,jesi nam ga ti doveo majstore,koliko ti mjesečno curikne od plaće i ne samo on?

  • principessa13021911 08.04.2024.

    Idioti, šta vam smeta Lukša legenda i ljudina. Pravite sranje od kluba. Lukša Jakobušic je za vas sve najveći gospodin. Sad smo najebali . Stvorio je sve najljepše sad to sve uništite pa idemo ispocetka. Najveća moja greska je  sto volim Hajduk, nemogu to promijeniti. A vi se smjenjujete. 🤮🤮 i a nas nisam jedina sto Ilijada i još malo vise. Sramota

  • acivi.j 08.04.2024.

    Žilav je Nikica! Em je žilav, em zna da nigdje neće lakše do love.. Ako on ostane, slobodno se preimenujte u NK Besplatni 

Komentiraj...
Vidi sve komentare