To je to što me zanima!

Niku Fleiss izbacili su iz A repke, prekinut će karijeru

Nika Fleiss, Ivan Ratkić, Danko Marineli, Matea Ferk i Sofija Novoselić izbačeni su iz A skijaške reprezentacije. Neki će zbog toga prekinti karijeru
Vidi originalni članak

Nika Fleiss i Ivan Ratkić prekinut će skijašku karijeru jer su odlukom Skijaškog saveza izbačeni iz A reprezentacije. Još se prije nekoliko dana šuškalo se da će Savez otpisati nekoliko mladih skijaša, navodno zbog recesije, jer ne može financirati tako veliki i skup pogon. A sada su se glasine i obistinile. Sjednica alpskog odbora u utorak donijela je odluku o produljenju mandata direktoru skijaškog saveza Vedranu Pavleku koji o svemu kaže:
- Nismo tu mogli bti sentimentalni, morali smo se voditi rezultatima. Nažalost oni su, kada je Nika u pitanju, u silaznoj putanji još od 2005. godine. Ivičin tim ćemo proširiti s još jednim pomoćnim trenerom, kao i Natkov koji će dobiti slovenskog servisera. Ivica će dobiti i Mitju Zupana, slovenskog trenera koji će se baviti razvojem njegovih brzih skija - iznio  je ukratko zaključke sa sjednice.
Iz reprezentacije su 'izletjeli' i Matea Ferk,  Sofija Novoselić i Danko Marineli koji će do boljih rezultata, vjerojatno u vlastitom aranžmanu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • predsjednik03 20.04.2010.

    ma kakva karijera? ja bolje skijam te balavice !! nikad u prvih 5 mjesta nije stigla !

  • crnilabud 20.04.2010.

    ..dobla picka!

  • LEGOS 20.04.2010.

    mislim da je greska sto su novoselicku izbacili

Komentiraj...
Vidi sve komentare