To je to što me zanima!

Ninja kornjače 'upale' na teren i proslavile gol s Mbappeom

Dvojac se dobro našalio, izgrlio s Mbappeom te napustio travnjak. Pitanje je samo kako će francuski nogometni savez reagirati budući da je dvojac Ninja kornjači tako neometano uspio proći pored osiguranja
Vidi originalni članak

Nogometaši PSG-a pobijedili su Rennes u gostima s visokih 4-1, a svi golovi djelo su trojca Neymar-Cavani-Mbappe. Također, i sve asistencije djelo su ubojitog napadačkog trojca PSG-a tako da su još malo podebljali svoju statistiku ove sezone.

I dok je trojac Parižana briljirao, na tribinama se spremao spektakl! U Rennes su stigle čuvene Ninja kornjače. Raphael i Leonardo čekali su pravi trenutak kada bi mogli 'uletjeti' na travnjak, a to se dogodilo nakon gola Cavanija u 75. minuti.

Dvojac se dobro našalio, izgrlio s Mbappeom te napustio travnjak. Pitanje je samo kako će francuski nogometni savez reagirati budući da je dvojac Ninja kornjači tako neometano uspio proći pored osiguranja.

Doduše, ipak su to ninje učitelja Splintera i posjeduju posebne vještine.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 123gogo 17.12.2017.

    Mbappe zvijer od igraca. Kakav dribling i pas decko ima, o brzini necu ni govoriti.

  • Nobelovac 16.12.2017.

    Onaj osjecaj kad dodes na 24h pogledat vijesti iz premier lige pa se sjetis da im treba 2 dana da stave vijest iz premier lige....

  • Rvatinaa_gugla 16.12.2017.

    Jedva čekam ljeto 2018.i potpisivanje Neymara za Real

Komentiraj...
Vidi sve komentare