To je to što me zanima!

'Nisam još razmišljao o Dinamu. Bilo je i boljih opcija za nas...'

Flora će u Zagreb doputovati bez Rauona Sapinena, najboljeg igrača i strijelca momčadi. Sapinen je u 20 kola tamošnje lige zabio 21 gol, a od tri gola svoje momčadi u Europi ove sezone zabio je dva
Vidi originalni članak

Zagrebački Dinamo ne bi trebao imati prevelik problem tražeći prolaz u grupnu fazu Europske lige. Naime, suparnik će mu biti estonska Flora koja je svladala maltešku Florianu nakon penala, a čini se kako im je to dalo jak vjetar u leđa za susret s Dinamom koji je na rasporedu 1. listopada od 19 sati na Maksimiru.

POGLEDAJTE VIDEO: Petko slavio rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ova pobjeda je povijesna. Sad imamo povijesnu šansu da dođemo do Europske lige. Igramo play-off, znamo da nam u Zagrebu neće biti lako, ali mi protiv Dinama nemamo što izgubiti - rekao je Florin branič Marten Kuusk, jedan od strijelaca penala koji su Floru odveli put Maksimira. 

Trener Henn nije baš toliko sretan i uzbuđen.

- Nisam do ove utakmice razmišljao o Dinamu, bilo je važno samo proći Florianu. Naravno da je u ždrijebu play-offa bilo i boljih opcija za nas, ali u ovoj fazi natjecanja teško možete očekivati lagan ždrijeb, s kim god se susretnete to je ozbiljan protivnik - smatra. 

RIJEKIN DRAGULJ ESCO: 'Kad sam vidio da je ušla u gol, počeo sam samo trčati kao lud'

Ovo je najveći uspjeh ovoga kluba.  U play-offu Europske lige su od estonskih klubova do sada bili samo Levadia (koju je 2009. izbacio Galatasaray) i Nomme Kalju (koji je 2013. izgubio od Dnjipra). 

SVE JE NA PRODAJU Leipzig plaća Dinamu za minute Gvardiolu! Odlazi i druga nada

Osim što je Dinamo svakako veliki favorit u ovome susretu, dodatna olakotna okolnost je i što će Flora u Zagreb doputovati bez Rauona Sapinena, najboljeg igrača i strijelca momčadi. Sapinen je u 20 kola tamošnje lige zabio 21 gol, a od tri gola svoje momčadi u Europi ove sezone zabio je dva.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dite_s_mora 26.09.2020.

    dinamo glatko u hendikepu

  • 26.09.2020.

    Vjerujem u Mamića. Ove godine moramo bit strpljivi, ove sezone prodajemo i stvaramo novce/temelje za idućih 10 sezona. Sve će se to posložiti, samo treba skupiti novce i gurati mladiće u prvi tim. Tako ćemo stvoriti jaki Dinamo, koji može kupiti 11 preostalih klubova u ligi.

  • darkoxyc 26.09.2020.

    Neloj ni da razmisljas nece ti trebat

Komentiraj...
Vidi sve komentare