To je to što me zanima!

Nishikorijev pobjednički start: Iskoristio Wawrinkine probleme

BOLNO LIJEVO KOLJENO Švicarac Stan Wawrinka nije u top formi i to je bilo vrlo očito za vrijeme današnjeg meča protiv Keija Nishokorija. Japanac je 'naplatio' sve njegove slabosti
Vidi originalni članak

U susretu 1. kola skupine "John McEnroe" na ATP "mastersu" tenisača u Londonu Japanac Kei Nishikori svladao je Švicarca Stana Wawrinku s uvjerljivih 6-2, 6-3.

- Moram pokušati pobijediti u što više mečeva kako bih izborio treću ili četvrtu poziciju na ATP ljestvici. Vidim ovdje priliku za to - rekao je poslije meča Japanac.

Wawrinku muči ozljeda lijevog koljena i u ovom meču doista nije imao nikakve šanse, iako je Nishikori imao samo 47% prvog servisa. Švicarac je punio griješio - imao je 31 neprisiljenu pogrešku u 67 minuta igre što je Nishikori iskoristio bez ikakvih problema.

U drugom susretu ove skupine od 21 sat igrat će najbolji hrvatski igrač Marin Čilić protiv prvog igrača svijeta Britanca Andyja Murraya.

U prvom dvoboju dana u susretu 1. kola skupine "Fleming/McEnroe" Južnoafrikanac Raven Klaasen i Amerikanac Rajeev Ram svladali su prvi par svijeta, Francuze Pierre-Huguesa Herberta i Nicolasa Mahuta sa 7-5, 6-4.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 14.11.2016.

    Odigrao je on svoje u New Yorku, sasvim dovoljno za ovu sezonu

  • tejmatebra 14.11.2016.

    komšija stanislas danas odigro u rangu roka karanušića na challengeru u n'djameni

  • Nevitan 14.11.2016.

    On se samo naprzi protiv najboljeg svih vremena tacnije Djokovica. Inace vidim da Raonic ima nekog nadri lekara, liku bio pocepan butni misic pre nedelju dana a sada je kao nov. Koja sprdacina

Komentiraj...
Vidi sve komentare