To je to što me zanima!

Ništa od Biuka! Los Angeles je prelomio, ne puštaju ga na Euro

Mislim da je i Stipe ovime na gubitku jer bi mu Europsko prvenstvo bilo veliko iskustvo, ali barem nam je sada jasna situacija te se nastavljamo pripremati, prokomentirao je izbornik Skočić
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez je od 18. svibnja nekoliko puta kontaktirao Los Angeles na temu Stipe Biuka, a tek 10. lipnja stigla je povratna informacija kako klub neće odobriti Biuku dolazak na pripreme te potom nastup na U-21 Europskom prvenstvu.

ČUDNO PRAVILO Los Angeles ignorira HNS! Ne pušta Biuka na Euro, a ne može mu nitko ništa, ni Fifa ni Uefa

- Nažalost, iz kluba je stigla nepovoljna odluka za nas i za Stipu, koji je bio jasan u želji da nastupa za mladu reprezentaciju kojoj je dao važan doprinos na putu do Eura. Žao mi je zbog Stipe, njegovih suigrača i izbornika jer se radi o odličnom igraču, no kako U-21 Europsko prvenstvo nije u Fifinom kalendaru, klub je imao pravo donijeti ovakvu odluku. Uvjeren sam da bi za Stipu, a stoga i za njegov klub, ovaj nastup na Euru bio vrlo koristan i vrijedan, no u klubu to nisu tako prepoznali, a mi to moramo prihvatiti - izjavio je tehnički direktor A i U-21 reprezentacije Stipe Pletikosa.

POGLEDAJTE VIDEO: Stipe Biuk u Los Angelesu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako Dragan Skočić neće moći računati na bivšeg nogometaša Hajduka koji je trebao biti među 'vatrenima' na nadolazećem velikom natjecanju.

- Žao nam je zbog ovakvog raspleta jer gubimo jednog odličnog igrača, ali s obzirom na manjak komunikacije od Los Angelesa proteklih tjedana nije neočekivana takva odluka. Mislim da je i Stipe ovime na gubitku jer bi mu Europsko prvenstvo bilo veliko iskustvo, no klub je donio odluku koju moramo prihvatiti i ići dalje. Barem nam je sada jasna situacija te se nastavljamo pripremati kako bi u maksimalnom izdanju dočekali početak Europskog prvenstva - izjavio je izbornik Dragan Skočić.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Chungu-lungu-votka 10.06.2023.

    Mali je dobar materijal za repku, ali pljuvat po Baturini od lika koji je pobegel iz kamenjara u Slavoniju nista cudno.Jesi naucio hodat po asfaltu, panjino? 😂😂

  • marko_penalaja 10.06.2023.

    ohladiti ce im se klupa ako ga puste.

  • mlado staro život cili 10.06.2023.

    Mali Biuk igra u ligi sa Messi-em dok orsic skulja boce po tribinama championshipa 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare