To je to što me zanima!

Borba za Kovača u Premierligi: Gledao Everton pa će i Arsenal

Freddie Ljungberg (42) je kao privremeni trener Arsenala od šest bodova osvojio tek jedan. Remizirao je s Norwichem (2-2) i izgubio od Brightona (1-2), a protiv West Hama će 'topnike' s tribina gledati mogući novi trener
Vidi originalni članak

Prvi favorit za klupu Evertona, ali on umjesto Liverpoola odlazi u London? Tako bi mogao izgledati scenarij filma 'Novi posao Nike Kovača'. Nakon što je prema kladionicama postao prvi favorit za klupu 'karamela', a pratio ih je s tribina u pobjedi protiv Chelseaja  (3-1), moglo bi doći do zaokreta.

NOVI HRVAT U ENGLESKOJ? Kovač uhvaćen na Goodisonu: 'Hrvat uskoro stiže u Everton'

Legenda Evertona, Duncan Ferguson (47) na posebno je emotivan način doživio pobjedu u debiju na klupi voljene momčadi. 'Karamele' su u potpunosti nadigrale momčad Franka Lamparda te zasluženo slavile, a Ferguson je jedan od golova proslavio u zagrljaju sakupljača lopti. I nakon utakmice dobio je ovacije cijelog stadiona pa bi mu uprava Evertona mogla dati priliku kao što je United dao Solskjaeru ili pak Osijek Ivici Kuleševiću. Ali, spominje se i dolazak Emeryja te je Kovač stavljen u drugi plan.

Tu dolazimo do pitanja Nike Kovača koji bi prema pisanju Goala, predstavnici hrvatskog trenera u kontaktu su s upravom Arsenala te je sam Kovač izrazio želju kako bi volio postati novi trener 'topnika'. Tako piše i njemački Sky koji tvrdi da će Kovač sa tribina stadiona 'čekićara' pratiti svoj novi klub.

Kladionice pak tvrde - Niko ne preuzima nikog!

Pao je Niko Kovač i na kladionicama! sa 3.50, koeficijent na Kovača porastao je na 5, dok su ispred njega došli Unai Emery (48) s koeficijentom 2.50 - 3 te spomenuti Duncan Ferguson (47) s istim koeficijentom. Kladionice su uvrstile i Slavena Bilića kao mogućeg novog trenera Evertona, a koeficijent na njega je 28.

KLADIONICE TVRDE: Više nema dileme: Niko Kovač prvi favorit za klupu Evertona!

Što se tiče Arsenala, prema kladionicama postoji puno ljudi koji bi prije Kovača mogli preuzeti Arsenal. Tako je prvi favorit Mikel Arteta s koeficijentom 3, iza njega su Viera i Allegri s koeficijentom 4, dok je Niko Kovač tek na desetom mjestu sa koeficijentom 16. A tko će biti novi menadžer Arsenala ili Evertona? Saznat ćemo ubrzo...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mestar 09.12.2019.

    Drago mi je cut da bilo koji posten Hrvat uspije u svijetu i u Hrvatskoj svojim postenim radom i znanjem. Isto tako da vi novinari morate nesto pisat jer vam je to posao ali mi nije drago citat fake news. promo clanke cula rekla kazala mislim da bi se vise trebali potrudit i izvjestavavat citatelje iz povjerljivih provjerenih izvora ne lupetat.

  • danko1471991 09.12.2019.

    On bi bas trebao Arsenalu da uvede malo Njemacke discipline jer tamo je raspasoj sto se i vidi po rezultatima... igrači se ponašaju kao da im je sve bitnije od onoga za sto su masno plaćeni, ne pamtim kada je Ozil odigrao poštenu utakmicu a jedan je od najplaćenijih nogometaša u Engleskoj, o najskupljim kartama da ne govorim...

  • Xyster 09.12.2019.

    Ne budite smiješne, gledao je i City-United za vikend, možda i tu koga preuzima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare