To je to što me zanima!

Ništa od Perasa: Hrvatska još bez izbornika u kvalifikacijama

Dino Rađa i Josip Vranković otišli su na sastanak u španjolski klub u kojem je Perasović trener, no dobili su odbijenicu od vlasnika kluba. Traži se novo rješenje...
Vidi originalni članak

Velimir Perasović neće voditi hrvatsku košarkašku reprezentaciju u kvalifikacijama za Rio de Janeiro. Kao mogući kandidat za izbornika spominje se Neven Spahija, koji je pomoćnik u Atlanta Hawksima.

Peras je prije dva tjedna potpisao novi dvogodišnji ugovor s Baskonia Laboral Kutxomm, a vlasnik španjolskog kluba želi da trener bude uz momčad ovog ljeta, a ne na kvalifikacijskom turniru koji igra Hrvatska u srpnju.

Stručni savjet Hrvatskog košarkaškog saveza predložio je Perasovića koji je trebao voditi Hrvatsku, ali od toga neće biti ništa. Član savjeta Dino Rađa i savjetnik glavnog tajnika za struku Joke Vranković otišli su u Španjolsku, ali vraćaju se samo s novim brigama. Vlasnik kluba u kojem je Perasović trener, Jose Querejet, želi uvesti pravilo da trener koji radi u španjolskoj ligi u isto vrijeme ne može biti izbornik reprezentacije.

- Querejeta je odbijanje ustupanja Perasovića Hrvatskoj objasnio time što mu je trener potreban cijelo ljeto zbog nastupa u ekskluzivnoj Euroligi od 16 klubova sljedeće sezone - stoji u obavijesti HKS-a.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bbbdado 12.03.2016.

    Kaj je Rađi vidla rit puta ?

  • sve u 16 12.03.2016.

    neven spahija i uz njega ante nazor,repku da sto vise igra u Zadru jer je jedini istinski grad kosarke

  • pacovikozec 11.03.2016.

    kod nas ne postoji košarkaški trener i to je velik problem za našu reprezentaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare