To je to što me zanima!

Ništa od plasmana u viši rang: Poljska je zaustavila Hrvatsku

Hrvatska hokejska reprezentacija nije uspjela izboriti plasman u viši rang natjecanja nakon što je na SP-u Divizije 1 pretrpjela prvi poraz. Bolji su bili Poljaci sa 4-1
Vidi originalni članak

Nakon maksimalne tri pobjede u dosadašnjem dijelu Svjetskog prvenstva Divizije 1, hrvatska hokejska reprezentacija pretrpjela je prvi poraz.

Favorizirana Poljska zaustavila je sa 4-1 naše hokejaše, koji nisu uspjeli izboriti plasman u viši rang natjecanja. Jedina reprezentacija sa maksimalnim učinkom bila je preteška prepreka za Hrvatsku, koja je gubila 2-0 golovima Kowalowke i Kolusza nakon 26 minuta.

Hrvati su smanjili preko Kanaeta u drugoj trećini, no u posljednjoj je Poljska prelomila i zabila još dva gola u posljednjih pet minuta utakmice za uvjerljivu pobjedu.

Posljednju utakmicu na SP-u Hrvatska igra protiv domaćina Litve u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nocni_kupac 30.04.2014.

    hahhaha Kad jedna Poljska moze da pobjedi Hrvatsku sto onda ocekivati u mecevima sa Canadom, Usa, Swedskom,Ceskom, Rusijom?

  • Prva Proleterska 26.04.2014.

    Pa odlićno su i prošli. Neznam ako znate , da je Poljska igrala uvijek u elitnoj grupi i da ima 30 miljona stanovnika i led na svakoj bari . Apropo tome , nemojte sad napisati , da je Slovenija osvojila zlatnu medalju na svjetskom prvenstvu. Samo se je uz moje , plasirala u elitnu diviziju , ništa drugo.

  • piramida 24.04.2014.

    e sad bi trebali angazirati Mamica Zdravka on je stvoren za prljave posle!

Komentiraj...
Vidi sve komentare