To je to što me zanima!

Ništa od povratka na Poljud! Ivan Perišić na korak do Intera

Talijanski Tuttosport plasirao je vijest da se Ivan Perišić ovog ljeta vraća u Inter, klub u kojem je već odradio dva mandata te osvojio prvenstvo, kup i superkup
Vidi originalni članak

Ivane, vrime je.

Možda za odlazak iz Tottenhama, ali ne i za povratak u Hajduk, za čime pate navijači splitskog kluba...

Talijanski Tuttosport plasirao je vijest da se Ivan Perišić (34) ovog ljeta vraća u Inter, klub u kojem je već odradio dva mandata te osvojio prvenstvo, kup i superkup.

U Interu se nadaju da će odlaskom Antonija Contea, na čiji je zahtjev 'vatreni' i došao u Tottenham, smanjiti želja za Perišićevim ostankom u Londonu, a puno toga ovisi o njegovoj ulozi pod novim trenerom među Spursima.

LEKO OTKRIO 'Bili tići' idu s najjačim adutima na završnicu Uefa lige mladih! FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ Hajduk se pohvalio s najvećim prihodom u povijesti i otkrio s čime je klub nezadovoljan...

A Cristian Stellini također vidi Perišića kao prvotimca. U dvije utakmice (Everton, Brighton) pod njegovim vodstvo, Perišić je odradio punu minutažu, a pitanje je tko će biti novo trenersko ime na klupi Tottenhama.

Perišića ugovor s londonskom momčadi veže do ljeta 2024. što znači da će Tottenham ovog ljeta imati priliku nešto zaraditi njemu. Inter mu ne može ponuditi šest milijuna eura godišnje plaće, kolika ima u Premiershipu, no Ivan je navodno spreman pristati na značajno smanjenje.

A Hajduk će morati još pričekati...

Idi na 24sata

Komentari 77

  • uwaga 18.04.2023.

    A kad je bija u hajduka

  • Benzzz7 15.04.2023.

    Bit će penzija vrime je

  • rijeka00 15.04.2023.

    doći će u hajduk kada šest banki bude imao,ha ha!

Komentiraj...
Vidi sve komentare