To je to što me zanima!

Ništa od povratka u Barcelonu: Messi još godinu dana u Parizu

Kako tvrdi spomenuti španjolski novinar, sve je praktički dogovoreno s PSG-om, a Barcelona nije ni pokušala stupiti u kontakt s Messijem ili njegovim ocem
Vidi originalni članak

Govorilo se da bi nakon što je osvojio Svjetsko prvenstvo Lionel Messi (35) mogao odraditi još jednu epizodu u dresu momčadi s kojom je osvojio sve - Barcelonom. Ugovor s Parižanima traje mu do ljeta iduće godine, ali izgleda da još uvijek neće otići iz PSG-a.

Prema pisanju španjolskog novinara Guillema Balaguea, argentinski će nogometaš u narednim danima potpisati novi ugovor s pariškim klubom do 2024. godine, bez obzira na to što je predsjednik Barcelone javno govorio o mogućem povratu Messija na Nou Camp.

Također, u ugovoru bi mogla biti i mogućnost dodatne godine pa bi, ako će se tako dogovoriti s Parižanima, na Parku Prinčeva mogao ostati sve do 2025. godine. 

Kako tvrdi spomenuti španjolski novinar, sve je praktički dogovoreno s PSG-om, a Barcelona nije ni pokušala stupiti u kontakt s Messijem ili njegovim ocem. 

NEMA GODIŠNJEG ODMORA? Dok Messi slavi, a Neymar igra poker, Mbappe već na treningu

Navodi i da se ne radi o tome da se argentinski nogometaš ne želi vratiti u Španjolsku, već samo o tome da mu takve stvari nitko nije ponudio. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • American_Donut 24.12.2022.

    je pa mora, ipak su mu seici poklonili prvenstvo, mora otplatiti dug

  • svi u ku.... 24.12.2022.

    Sada kad je Barca počela dobro igrati baš bi im trebao jedan šetač !

  • billi Galeb 24.12.2022.

    Ljudi moji kad ne pado sa stolice kad procita da se lesi ne vraca u barcu. To se znalo cim su pobijedili nas da on ostaje u parizu i da ce pariz 90% uzet LP. Vlasnik pariza je oganiziro SP i odredio ko je prvak sveta i ko ce pokupit nagrade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare